طرز تهیه بامیه خانگی به روش بازار + فوت و فن ها

شما به راحتی با چند قلم مواد اولیه میتوانید بامیههای بسیار جذابی در خانه آماده کنید.
مشکلات احتمالی :
۱_خط ماسوره بامیه از بین میرود(آج)
مقدار تخم مرغ زیاد است
مقدار آب داخل خمیر زیاد است
ماسوره مناسب بامیه نیست
۲_بامیه خورد میشود
مقدار بامیه داخل تابه زیاد است
تخم مرغ خوب مخلوط نشده است
مقدار تخم مرغ کم باشد
خمیر خوب پخته نشده باشد
آب به صورت کامل جوش نیامده باشد
3_بامیه نرم میشود
شربت بیش از اندازه داغ است
شربت بیش از اندازه رقیق است
تخم مرغ خمیر زیاد است
شعله ی گاز برای پخت زیاد است
مقدار شربت داخل خمیر زیاد است
استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم میکنه وهم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه.