طرح اطعام علوی در قزوین با توزیع بیش از۴۰ هزار پرس غذای گرم اجرا شد

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ همزمان با عید سعید غدیر خم، بزرگترین آشپزخانه اطعام علوی با ۱۱۰ دیگ و توزیع ۴۰ هزار طعام گرم علوی، در امامزاده حسین(ع) قزوین برپا شد.
در این مراسم که حجت الاسلام عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه کشور و کریمی مدیر اوقاف شهرستان قزوین و میثم فرمانی مدیر مجموعه امامزاذده حسین (ع) نیز حضور داشتند طبخ و توزیغ غذای گرم میان زائران آغاز شد.
حجت الاسلام کریمی مدیر اوقاف شهرستان قزوین در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از سنتها و توصیه ها در عید غدیر اطعام مومن است که ما با کمک هیئت امنای بقاع متبرکه این کار را عملیاتی کردیم.
وی بیان کرد: خیرین وارد کار شدند و هر خانواده یک موکب را اجرایی کرده و امکانات در بقاع متبرکه مستقر شدند تا طرح اطعام اجذرایی شود.
کریمی یادآورشد: در استان قزوین در عید سعید غدیر خم در بیش از ۱۰۰ بقعه برنامه های فرهنگی و سخنرانی تبیینی اجرا می شود و در شهرستانهای مختلف نیز از یک دیگ تا ۱۴۰ دیگ در روز عید غدیر برای اطعام برنامه ریزی شده است.
مدیر اوقاف شهرستان قزوین یادآورشد: با تاکید ایات و روایات موضوع اطعام یک مومن در روز عید غدیر ثواب فراوانی دارد و ما هم در قزوین از ساعات اولیه صبح امروز شنبه با پذیرایی صبحانه و ناهار و شام طرح اطعام را اجرا کرده ایم.
وی بیان کرد: برای مناطق کم برخوردار هم ایستگاههای سیار اطعام غذای نذری پیش بینی شده است.
در ادامه این نشست میثم فرمانی مدیر امامزاده حسین(ع) قزوین گفت: به برکت امامزاده ها در قرارگاه دوازدهم و سیاستهای اوقاف کارهای خوبی صورت گرفته و در راستای سیاستهای سازمان اقدامات موثری را عملیاتی کرده ایم.
وی افزود: در موضوع عید غدیر یک حماسه رقم خورده و به همت مردم خواستیم یک حرکت فرهنگی شکل بگیرد که در کنار اطعام علوی، موضوع دیدار سادات نیز مورد توجه قرار گرفت تا یک آیین فرهنگی و دینی را پایه گذاری کنیم که با استقبال مردم روبرو شدیم.
فرمانی یادآورشد: ۱۱۰ دیگ عدس پلو و ۴۰ هزار پرس غذای قرمه سبزی و قیمه نثار در روز غدیر خم در حال توزیع است.
وی اظهارداشت: همه هزینه های اطعام نذری از سوی مردم تامین شده و خیرین زیادی در این امر مشارکت کردند برای نمونه یک نفر ۲۰۰ کیلوگرم گوشت و یک بانو فقط ۱۵۰ گرم حبوبات اهدا کرد و اسوی برخی نهادها و موسسات هم مقادیری برنج اهدا شد که برای ما بسیار ارزشمند بود.
این مدیر گفت: در بقعه امامزاده حسین بیش از ۱۲ هزار پرس صبحانه حضرتی شامل آش امام، خوراک عدس، لوبیا توزیع شد و دو غرفه هم در میدان سپه برپا کردیم که تاکنون بیش از ۷ هزار پرس غذای گرم در میان مردم در این غرفه ها توزیع شده است.
فرمانی اظهارداشت: همچنین ۱۲۰۰ پرس غذا برای یک منطقه و در یک محله دیگر هم ۱۵۰۰ پرس غذای گرم توزیع می شود و برای بیماران لاعلاج و اوتیسم هم این نذری توزیع شده و همه از اطعام علوی برخوردار شدند.
وی گفت: برای پخت غذای نذری با برپایی ۱۵۰ دیگ و ۱۵۰ اجاق و آشپزخانه پیش بینی شده و بیش از ۳.۵ تا چهارمیلیارد تومان هزینه کامل این اطعام از سوی مردم اهدا شده است.
انتهای پیام