تولید ۱۱ درصد پروتئین کشور در مازندران

بابک مومنی با اعلام آمار بیسابقه جوجهریزی در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۴، از پیشتازی این استان در تولید گوشت مرغ خبر داد.
وی با اشاره به ثبت رکورد ۱۸ میلیون و ۲۷۹ هزار قطعه جوجهریزی در اردیبهشت ماه، اظهار داشت: مازندران با تحقق ۱۰۸ درصدی برنامه ابلاغی، فاصله قابل توجهی با سایر استانهای تولیدکننده طیور ایجاد کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با بیان این که در دو ماه ابتدایی امسال، ۳۵ میلیون و ۴۹۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام شده است، افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳.۷ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به میزان تولید گوشت مرغ در استان گفت: براساس پیشبینیها، تا پایان سال ۱۴۰۴، ۳۸۰ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید خواهد شد و در حال حاضر روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ به بازار کشور عرضه میشود.
مومنی همچنین با اشاره به پیشتازی مازندران در تولید جوجه یکروزه، اعلام کرد: سال گذشته ۳۸۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه در استان تولید شد و پیشبینی میشود این رقم در سال جاری افزایش یابد.
وی ثبات تولید در شرایط بحرانی را رمز موفقیت مازندران در این حوزه دانست و تاکید کرد: ما تنها استانی هستیم که ماهانه ۱۸ میلیون جوجهریزی را تضمین میکنیم و زیرساختهای ما حتی در شرایط تحریم نیز امنیت غذایی کشور را حفظ کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در پایان از برنامهریزی برای افزایش تولید و تقویت زیرساختهای دامپروری با همکاری تولیدکنندگان خبر داد.
بر اساس این گزارش، مازندران با تولید بیش از ۱۱ درصد گوشت مرغ کشور و کسب رتبه نخست ملی، با صادرات روزانه ۵۷۶ تن گوشت به سایر استانها، نقش مهمی در تامین امنیت غذایی کشور ایفا میکند و به عنوان قطب بیبدیل صنعت طیور ایران شناخته میشود.
انتهای پیام/