حفظ سلامت آرد و نان در اولویت فرمانداری چرداول قرار دارد

محمد گراوند،در گفت و گو با برنا با اشاره به تلاش مجموعه فرمانداری و کارگروه سلامت این شهرستان برای حفظ سلامت مواد غذایی تولیدی و توزیعی در چرداول اظهار داشت:با عنایت به ضرورت نظارت مستمر دراین بخش،تیم های ویژه ای تشکیل شده که با اتکای به بازدیدهای سر زده و نمونه برداری هایی که عملیاتی می شود،کنترل و نظارت لازم برای جلوگیری از تهدیدات احتمالی مرتبط با این عرصه اجرایی می شود.
گراوند گفت:بخش دیگری از اِعمال نظارتی و بازرسی بر عملکرد واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی،بر گزارشات مردمی متمرکز می شود که با پیگیری گزارشات و اطلاعات واصله،برخورد و اعمال قانون با واحدها و مراکز متخلف در دستور کار قرار می گیرد.
فرماندار چرداول یاد آور شد:یقینا این بازرسی ها و نمونه برداری ها بصورت مستمر و به فراخور شرایط و مقتضیات بصورت ضربتی عملیاتی می شود،زیرا حفظ کیفیت و سلامت آرد ونان این شهرستان یکی از اولویت های جدی کارگروه سلامت به شمار می رود.
گراوند تاکید کرد: دربحث پایین بودن کیفیت آراد تولیدی هیچ عذری پذیرفته نیست وبامدیرانی که دراین خصوص کوتاهی کنند برخورد قانونی می شود
انتهای پیام