دومین مسابقه آشپزی و اولین گردشگری خوراک اقوام ایرانی

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ کرمعلی راهنما رئیس صنف آشپزان و سرآشپزان این مسابقه و جشنواره در خصوص این مسابقه گفت: با حضور متخصصین دوره یافته سازمان فنی و حرفه ای استان تهران از سراسر کشور و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جمعی از پژوهشگران و فعالان بخش خصوصی و شرکت های فعال در تولید خوراک و صنایع وابسته برگزار خواهد شد و بهعنوان نقطه آغازی برای هم افزایی علمی و راهبردی و مهارتی در یکی از حوزههای مغفول مانده گردشگری ایران تلقی میشود.
. حمیدرضا محمدخانی، دبیر دومین مسابقه آشپزی و اولین گردشگری خوراک اقوام ایرانی ، در این خبربا تأکید بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای تحقیق و توسعه (R&D) و مهارت آموزی آن را مرجع محتوایی و علمی در حوزه خوراک ایرانی معرفی کرد و گفت: در دنیای امروز، پژوهش و توسعه پایه مهارت آموزی یکی از ارکان اصلی پیشرفت در هر عرصهای است. در حوزه آشپزی وگردشگری خوراک نیز باید پژوهش، مستندسازی و تولید محتوای علمی را در اولویت قرار داد تا ظرفیتهای پنهان این حوزه شناسایی و فعال شود. وی با بیان اینکه گردشگری خوراک صرفاً به معرفی طعمها و غذاها محدود نمیشود، افزود: خوراک، بستری است برای بازشناسی و احیای آداب و رسوم، گویشها، پوششهای محلی، آیینهای سنتی، خوراک، هنرهای سنتی، صنایعدستی و بازیهای اصیل ایرانی است که در دل فرهنگ خوراک هر منطقه ریشه دارد.
محمدخانی همچنین با اشاره به فعالیت پنج کمیته سیاست گذاری و اجرای دومین مسابقه آشپزی و اولین گردشگری خوراک اقوام ایرانی ابراز امیدواری کرد با استمرار تعامل میان نهادهای علمی، صنفی و فعالان بخش خصوصی، چشمانداز توسعه این حوزه محقق شود و گردشگری خوراک به یکی از ظرفیتهای متمایز و راهبردی گردشگری ایران تبدیل شود. این مسابقه و جشنواره زمینهساز تعامل مؤثر میان نهادهای پژوهشی و اجرایی با هدف تدوین راهبردها، تعریف پروژههای مطالعاتی و بسترسازی برای معرفی علمی و بینالمللی خوراک ایرانی بهشمار میرود.
به گفته رئیس صنف آشپزان و سرآشپزان این مسابقه در سطوح آشپزان و سرآشپزان، مهارت آمیزان گردشگری ( بخش پذیرایی )، مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی، زنان خاندار، نوجوانان محصل با نگاه مهارت سبک زندگی، زنان سفای کشور و تقدیر از آشپزان هشت سال دفاع مقدس در مدت پنج روز اتفاق خواهد افتاد.
انتهای پیام/