همکاری دانشگاه علمی کاربردی و مؤسسه پایش علم و فناوری جهان اسلام

برنا- گروه اجتماعی: دانشگاه جامع علمی کاربردی و مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
با حضور محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و محمدمهدی علویان مهر رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، تفاهم نامه همکاری میان طرفین منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم اظهار کرد: برای حوزه مهارتی باید شاخصهای ارزشیابی مبتنی بر ماموریت آن حوزه تدوین شود.
وی افزود: همایشها و آموزشها به شکل خاص خود برگزار میشود و برخی سنجهها برای دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل اجرا نیست لذا با مجموعه پایگاه در خصوص مجلات خاص مهارتی و همایشهای ویژه باید همکاری شود.
علی اکبری گفت: دانشگاه از پایگاه حمایت میکند و ما میخواهیم دیپلماسی مهارتی را با پایگاه جلو ببریم لذا با تدبیر مجموعه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام انتظار داریم شاخص ویژهای در این راستا تدوین شود. وی افزود: تفاهم نامه امروز، یک نقطه شروع است تا در نهادینه کردن آموزشهای مهارتی یک قدم دیگر برداریم چرا که در برنامه هفتم توسعه کشور نیز آموزشهای مهارتی باید به ۴۰ درصد آموزشها ارتقا یابد.
علویان مهر رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، نیز در این مراسم اظهار داشت: یکی از محاسن پایگاه این است که به فراخور حال، میزبان دانشگاهها و مدیران ارشد نظام هستیم که امید است اقدامات در این راستا موجبات رشد کشور را فراهم کند.
وی با اشاره به ظرفیتهای پایگاه استنادی بیان کرد: این موسسه خدمات بزرگی را به کشور در حوزه استنادی و پژوهشی ارائه میدهد و مجلات ایرانی و خارجی در این مکان نمایه و مستند میشود. مجوزهای لازم برای برگزاری همایشها در سراسر کشور نیز در این موسسه صادر میشود.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام با استقبال از انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: ما سعی خواهیم کرد مبتنی بر شاخصهای مورد نیاز دانشگاه جامع علمی کاربردی به تدوین این شاخصها بپردازیم. دکتر علویان مهر تاکید کرد: بحث آموزشهای مهارتی باتوجه به نیاز کشور برای ما بسیار مهم است و در این راستا همکاری نزدیکی با دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهیم داشت.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری میان پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و دانشگاه جامع علمی کاربردی منعقد شد.
انتهای پیام/