روایتی از خستگیناپذیری استاندار برای توسعه و عزت این دیار

در روزی که بیشتر شهر در سکوت تعطیلات فرو رفته بود، پنجشنبهای پرکار با حضور میدانی استاندار خراسان جنوبی رقم خورد؛ از جلسات راهبردی و تقدیر از نخبگان تا بازدید از پروژههای عمرانی و صنعتی و ایستادن به احترام شهدا؛
به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان جنوبی، صبح پنجشنبه، وقتی بیشتر ادارات تعطیل بودند و شهر در آرامش ابتدای روز فرو رفته بود، استاندار خراسان جنوبی میزبان آیتالله عبادی، نماینده ولی فقیه در استان و هیأت همراه بود. دیداری صمیمی و سازنده برای بررسی مسائل کلان استان، با نگاهی راهبردی به مسیر پیش رو.
پس از آن، در گرامیداشت هفته روابط عمومی، مهندس هاشمی با حضور در جمع صمیمی همکاران روابط عمومی استانداری، از تلاشهای بیوقفه آنان تقدیر کرد؛ نگاهی پدرانه و انگیزهبخش برای همراهانی که در خط مقدم اطلاعرسانی و انعکاس خدمات نظام ایستادهاند.
دقایقی بعد، مراسم رونمایی از دستاوردهای پارک علم و فناوری و تقدیر از فناوران برتر استان آغاز شد؛ رویدادی پرشور با حضور دکتر شهیکی، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، سردار مهدوی، فرمانده سپاه انصارالرضا (ع)، جمعی از مدیران استان و فعالان بخش خصوصی. جایی که علم و نوآوری با حمایت و درک درست از ظرفیت نخبگان، به هم گره خوردند.
برگزاری نخستین جلسه شورای فضای مجازی استان به ریاست استاندار، نقطه عطف دیگری در برنامههای صبحگاهی بود؛ جلسهای سرنوشتساز برای طراحی حکمرانی هوشمند در فضای دیجیتال، با تأکید بر تشکیل چهار کارگروه تخصصی در حوزههای فرهنگی، امنیتی، فنی و اقتصادی.
با پایان برنامههای صبح، روز اما تازه برای ما آغاز شده بود...
ظهر یک پنجشنبهی آرام، وقتی خیابانها خلوتتر از همیشه بودند و بسیاری در آرامش تعطیلات غرق، ما مثل همیشه در حال آمادهباش بودیم؛ بیخبر از اینکه قرار است دلمان را به دل پروژههایی بسپاریم که قلب توسعه استان در آنها میتپد.
همهچیز از یک تماس شروع شد؛ ناگهانی و بیمقدمه. مقصد: سایت ۲۷ هکتاری نهضت ملی مسکن در بیرجند؛ پروژهای با بیش از ۲۱۴۴ واحد که خاک آن بوی زندگی میدهد. کنار استاندار ایستادیم و از فراز این خاک، آیندهای ساختیم که خانههایش هنوز بالا نرفتهاند، اما رویاهایشان قد کشیدهاند.
از آنجا راهی شدیم به سمت سایت زعفرانیه؛ جایی دیگر برای نهضت ملی مسکن، با ۲۰۷۲ واحد مسکونی. صدای بیل و بتن، ملودی توسعه بود و مهندس هاشمی، با دقتی پدرانه، روند پیشرفت را از نزدیک دنبال میکرد.
سومین ایستگاه، شرکت پیشرو نفیس افق بود. کارخانهای در دل شهرک صنعتی شهید رحمانی خوسف، با آرزویی آهنی: تولید ۵۰۰ هزار تن کنسانتره در سال. اینجا، آهن جان میگیرد و ۱۶۰ فرصت شغلی جان تازهای به خانوادهها میبخشد.
اما ماجرا به همینجا ختم نشد. به قلب پروژهای رفتیم که داغِ چدن داغتر از آفتاب کویر بود: شرکت فولادشهر خوسف. با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی و نویدی از بهرهبرداری در هفته دولت. اینجا، قرار است ۱۲۰ نفر نان کار را با طعم عزت بر سر سفره ببرند.
و سرانجام، ایستادیم به احترام…
مقصد آخر، موزه شهید خلبان رئوفیفر بود. جایی برای تعظیم در برابر افتخار. جایی که سکوت، بلندترین حرف را میزند و قابها، فریاد غیرتاند.
پنجشنبه تمام شد... اما خدمت، روز و ساعت نمیشناسد.
ما هنوز ایستادهایم، درست همانجا که "کار" هست.
انتهای پیام
خبرنگار:مرضیه شهریاری