همایش توسعه دیجیتال مخابرات ایران در شیراز برگزار شد

 همایش توسعه دیجیتال مخابرات ایران در شیراز برگزار شد

 همایش توسعه دیجیتال مخابرات ایران با حضور مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکارها، مدیر مخابرات منطقه فارس و جمعی از مسئولین و مدیران مخابرات در شیراز برگزار شد

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکارها، در این همایش گفت: نقش ارتباطات پایدار، پرسرعت و امن در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور حائز اهمیت است.

همایش توسعه دیجیتال مخابرات ایران در شیراز برگزار شد

دکتر علی اصغر انصاری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید خدمت آیت‌الله رئیسی و یاران همراه ایشان، سخنان خود را با مروری بر اهداف کلان اقتصادی کشور آغاز کرد و گفت: «در برنامه هفتم پیشرفت، رشد اقتصادی متوسط سالانه ۸ درصد پیش‌بینی شده که ۳۵ درصد از آن باید از محل بهره‌وری تأمین شود. این امر بدون ورود فناوری و دیجیتالی‌سازی صنایع ممکن نخواهد بود.»

انصاری با اشاره به الزام دستگاه‌های ملی برای تدوین برنامه تحول دیجیتال طبق بند "خ" ماده ۱۰۷ قانون برنامه هفتم، اظهار داشت: «استان‌هایی مانند فارس که از سهم بالایی در تولید ناخالص داخلی برخوردارند، باید هرچه سریع‌تر برنامه توسعه اقتصاد دیجیتال خود را طراحی و اجرا کنند تا بتوانند رتبه ملی خود را حفظ یا ارتقا دهند.»

وی همچنین با تأکید بر نقش شرکت مخابرات ایران در این مسیر افزود: «مخابرات ایران در قالب برند دیجیتما، با بهره‌گیری از شبکه‌ای از شرکای تجاری، وارد ارائه خدمات دیجیتال به صنایع و خانوارها شده و در استان‌هایی مانند البرز نتایج مثبتی حاصل شده است. این مسیر در سایر استان‌ها از جمله فارس نیز با قدرت ادامه خواهد یافت.»

انصاری در پایان با بیان اینکه زیرساخت‌های ارتباطی تنها پایه اقتصاد دیجیتال‌اند و لایه‌های بالادستی شامل سکوهای خدماتی و صنعتی نیز باید توسعه یابند، افزود: «اقتصاد دیجیتال بدون پیوستگی زیرساخت، خدمات و بهره‌وری، تحقق نمی‌یابد و مخابرات ایران آمادگی دارد به‌عنوان بازوی ارتباطی کشور، در این مسیر نقشی فعال و مؤثر ایفا کند.»

با به روز رسانی زیر ساخت ها توسعه اقتصاد دیجیتال در سطح استان ممکن می شود
مدیر مخابرات منطقه فارس، نیز در این همایش با اشاره به اهمیت ارتباطات در رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال، بر ضرورت به‌روزرسانی زیرساخت‌های ارتباطی استان تاکید کرد. وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و تبریک روز جهانی ارتباطات، ورود فناوری فیبر نوری به فارس از سال ۱۳۷۷ را نقطه عطفی در توسعه ارتباطات استان دانست.

همایش توسعه دیجیتال مخابرات ایران در شیراز برگزار شد

هومان محمودی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و تبریک فرارسیدن روز جهانی ارتباطات، به نقش حیاتی ارتباطات در دنیای امروز پرداخت.

مدیر مخابرات منطقه فارس، با اشاره به شعار جهانی امسال با محوریت “تحقق برابری جنسیتی دیجیتال”، بر لزوم توجه به کاهش شکاف دیجیتال و نابرابری جنسیتی در عرصه رسانه تاکید کرد و خطرات امنیت اطلاعات در دنیای امروز را یادآور شد.

محمودی با بیان اینکه ارتباطات در دنیای کنونی فرصتی برای بازاندیشی در چگونگی رشد و توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال و عدم وابستگی به نفت فراهم آورده است، افزود: طی سال‌های متمادی به این موضوع اشاره شده و امروز شاهد تلاش‌های گسترده برای تحقق این مهم هستیم.

مدیر مخابرات منطقه فارس با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان، اجرای پروژه FTTH (فیبر نوری تا منازل) توسط بزرگترین اپراتور کشور را گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی برشمرد و یادآور شد: ورود فیبر نوری به استان فارس از سال ۱۳۷۷ روی داده و این پروژه، سایت‌های تلفن و سایر بخش‌های ارتباطی را در بر می‌گیرد.

وی با تاکید بر ارتباط مستقیم کیفیت ارتباطات با جان انسان‌ها، اظهار داشت: در حال حاضر یک هزار و ۹۰۰ سایت تلفن همراه، نقاط مختلف فارس را پوشش می‌دهد و این تعداد به صورت هفتگی در حال افزایش است. این سایت‌ها که در حال حاضر از طریق سیستم رادیویی به یکدیگر متصل هستند، نیازمند اتصال از طریق فیبر نوری هستند تا پایداری و کیفیت ارتباطات ارتقا یابد.

نیاز است که امکانات ارتباطی استان به روز شود

محمودی با قدردانی از تلاش‌های همکاران در مجموعه مخابرات فارس، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته، ارائه خدمات در حوزه ارتباطات فشاری بر مردم وارد نمی‌کند، اما نیاز است که امکانات ارتباطی استان به روز شود. شبکه تلفن ثابت نیز ایجاب می‌کند که با فناوری‌های نوین همگام شود.

وی با اعلام اینکه ۹۹.۵ درصد استان فارس در حال حاضر در وضعیت استندبای اتصال به فیبر نوری قرار دارد، گفت: یگان‌های نظامی، انتظامی و سایر سازمان‌ها نیز به شبکه فیبر نوری متصل خواهند شد. در حال حاضر منازل در حال اتصال به این شبکه هستند و تلفن‌های ثابت نیز به این شیوه جمع‌آوری و نوسازی خواهند شد تا مردم سرعت و کیفیت بهتری را در خدمات ارتباطی تجربه کنند. مدیر مخابرات منطقه فارس حداقل سرعت ارائه شده از طریق فیبر نوری را ۳۷۰ مگابیت بر ثانیه عنوان کرد.

مدیر مخابرات منطقه فارس با اشاره به تاثیر تحریم‌های ظالمانه بر روند توسعه زیرساخت‌ها، گفت: این تحریم‌ها سرعت پیشرفت پروژه‌ها را کند کرده است.

وی همچنین با بیان اینکه استان فارس دارای یک میلیون و ۸۰۰ هزار شماره تلفن ثابت است، افزود: در برخی روستاها هزینه تمام شده تلفن ثابت حتی به یک میلیون تومان نیز نمی‌رسد.

در پایان، مهندس هومان محمودی ضمن تاکید بر اهمیت اقتصاد دیجیتال و “دیجیتما” (فرهنگ دیجیتال)، خواستار توجه ویژه به این حوزه در راستای توسعه استان شد.

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها