حریری: تفاهم‌نامه وزارت علوم و ارشاد برای برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی به فراموشی سپرده شد

 حریری: تفاهم‌نامه وزارت علوم و ارشاد برای برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی به فراموشی سپرده شد
 برنا- گروه فرهنگ و هنر؛ مدیر تئاتر مولوی با انتقاد از بلاتکلیفی جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: با وجود امضای تفاهم‌نامه بین وزارت علوم و ارشاد برای برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی متأسفانه با تغییر دولت‌، این موضوع به فراموشی سپرده شد.

امیرحسین حریری، مدیر تئاتر مولوی، درخصوص وضعیت برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی به خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا گفت: جشنواره تئاتر دانشگاهی در حال حاضر در وضعیتی نامشخص قرار دارد. قرار بود که این جشنواره برگزار شود، اما تا این لحظه خبر دقیق و مشخصی از سوی مراجع مسئول اعلام نشده است. نکته مهم این است که مسئولیت برگزاری این جشنواره در اختیار مسئولان فرهنگی وزارت علوم و قرار دارد.

وی ادامه داد: آنچه مسلم است، این‌که جای خالی جشنواره تئاتر دانشگاهی به‌شدت احساس می‌شود. ما در دانشگاه تهران و مجموعه تئاتر مولوی، که همواره به‌عنوان کاخ همیشگی این جشنواره شناخته شده و میزبان دوره‌های متعددی از آن بوده، آمادگی کامل خود را برای میزبانی مجدد این جشنواره اعلام کرده‌ایم. ما علاقه‌مندیم تا بار دیگر فضایی مناسب برای عرضه آثار ارزشمند، تجربه‌گرا و جسورانه دانشجویان فراهم کنیم.

حذف جشنواره تئاتر دانشگاهی یعنی هدررفت استعداد‌های خلاق جوان

حریری با اشاره به جلسات برگزارشده در سال‌های گذشته اظهار کرد: در زمان دولت قبلی، با مسئولان مربوط در وزارت علوم و همچنین اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جلساتی برگزار کردیم. اگر اشتباه نکنم، در سال ۱۴۰۲ با حضور مدیرکل فرهنگی وقت وزارت علوم و مدیرکل وقت هنر‌های نمایشی، تفاهم‌نامه‌ای نیز امضا شد. در آن تفاهم‌نامه به‌صراحت بر حمایت هر دو نهاد از برگزاری این جشنواره تأکید شده بود، اما متأسفانه با تغییر دولت‌ها، این موضوع به فراموشی سپرده شد. عدم برگزاری این رویداد باعث هدررفت استعداد‌های خلاق در فضای تئاتر دانشگاهی شده است.

وی درباره وضعیت فعالیت‌های جاری در مجموعه تئاتر مولوی گفت: در اسفندماه گذشته فراخوان عمومی برای سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ منتشر کردیم که تا پایان فروردین‌ماه، گروه‌های دانشجویی و دانشگاهی فرصت داشتند آثار تصویری یا قطعاتی از تمرین‌های خود را ارسال کنند. تعداد قابل توجهی اثر دریافت کرده‌ایم که هم‌اکنون در حال ارزیابی توسط شورای هنری مجموعه است. آثار برگزیده در جدول اجرایی سالانه مرکز مولوی قرار خواهند گرفت.

برگزاری هفتمین جشنواره نمایشنامه‌خوانی مولوی با نام پری صابری

حریری افزود: همچنین در خردادماه امسال، هفتمین دوره جشنواره نمایشنامه‌خوانی مولوی را برگزار خواهیم کرد که با نام مرحوم پری صابری مزین شده است. در این جشنواره، ۱۰ اثر دانشجویی در حوزه ترجمه، اقتباس و تألیف به خوانش درخواهند آمد و توسط داوران مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. این جشنواره فرصتی برای دیده‌شدن آثار دانشجویی فراهم می‌کند.

وی در پایان گفت: همچنین برنامه‌های پژوهشی متعددی در نظر گرفته‌ایم. از جمله آنها برنامه «پاراگراف» است که بنا به موضوعات پیشنهادی نهاد‌های علمی دانشگاه تهران، میزبان نشست‌های تخصصی خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت مستمر از آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها