آیا «مِلون» تراریخته و مضر برای سلامتی است؟

ایسنا: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوهای تراریخته نبوده و نه تنها سرطانزا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدانها و ترکیبات کاروتنوییدی، میتواند نقش محافظتی در برابر سرطانها و بسیاری از بیماریهای دیگر داشته باشد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوهای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟ ، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق میشود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید میآید که در حالت طبیعی وجود ندارد.
ملون، میوهای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوههای جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوهای تراریخته نبوده و نه تنها سرطانزا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدانها و ترکیبات کاروتنوئیدی میتواند نقش محافظتی در برابر سرطانها و بسیاری از بیماریهای دیگر داشته باشد.
همچنین، مطالعات نشان دادهاند ملون میتواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان میدهند که تخم ملون میتواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.