طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر

 طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر
  فیله مرغ با سس سیر یک غذای خوشمزه و سبک است که طعم بی‌نظیری دارد و به سرعت آماده می‌شود. برای درست کردن این غذا باید مرغ گریل یا سرخ شده را همراه با سس سیر و سبزیجات مختلف سرو کنید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این غذا ابتدا باید فیله‌ها را با روغن زیتون، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر مزه دار کنید و بعد از چند دقیقه مرغ‌ها را در روغن سرخ کنید.
به گزارش اکالا، آرد را با کره، سیر رنده شده، آب مرغ، آبلیمو و ادویه‌ها در ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد.
مرغ‌های سرخ شده را با سس سیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس این غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزیجات تازه خرد شده سرو کنید.
می‌توانید این غذا را با مرغ سوخاری یا به صورت رژیمی نیز سرو کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای فیله مرغ با سس سیر برای 4 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
فیله مرغ بدون استخوان 8 عدد
سیر تازه 6 تا 8 حبه
روغن زیتون و کره به مقدار لازم
آرد سفید 2 تا 4 قاشق غذاخوری
آب مرغ حدود 1 لیوان
آب لیمو ترش تازه 5 تا 8 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر سیر، پاپریکا، زعفران و پودر رزماری به مقدار لازم
جعفری یا ریحان خرد شده (برای تزیین) به مقدار لازم

مرحله اول: فیله مرغ را مزه دار کنید

برای شروع باید فیله‌ها را بشویید و خشک کنید.
فیله‌ها را در یک ظرف بریزید و سطح آن‌ها را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.
مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر به مرغ‌ها اضافه کنید و چند دقیقه تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود.

مرحله دوم: فیله‌ها را سرخ کنید

مقداری کره یا روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
فیله‌ها را در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
در این مرحله می‌توانید چند شاخه رزماری و مقداری سیر نیز به ماهیتابه اضافه کنید تا مرغ‌ها خوشمزه‌تر شوند.
بعد از این که یک سمت مرغ‌ها طلایی شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.
بعد از این که همه مرغ‌ها سرخ شدند، شعله گاز را خاموش کنید و به سراغ درست کردن سس بروید.

مرحله سوم: سس سیر را آماده کنید

آرد را در یک ماهیتابه جداگانه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
در ادامه کره را اضافه کنید و کره و آرد را با هم ترکیب کنید. سیر را رنده کنید و همراه با آب مرغ، آبلیمو و ادویه‌ها در ماهیتابه بریزید.
مواد را مرتب هم بزنید تا سس به غلظت مناسب رسد و آماده شود.

مرحله چهارم: سس را به مرغ اضافه کنید

در این مرحله باید مرغ‌های سرخ شده را در یک ماهیتابه بچینید و بعد سس سیر داغ را به مرغ‌ها اضافه کنید.
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خورد مرغ‌ها برود.
در این مرحله می‌توانید از سبزیجات معطر و حلقه‌های لیمو نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم: غذا را سرو کنید

بعد از این که غذای شما آماده شد، می‌توانید آن را در ظرف مناسب بریزید.
روی فیله‌ها را با جعفری یا ریحان خرد شده تزیین کنید و در صورت تمایل کمی آب لیموترش تازه روی آن بچکانید.
فیله مرغ با سس سیر شما آماده است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

فیله مرغ رژیمی با سس سیر

در این روش باید فیله‌ها را بدون روغن در فر بپزید یا در ماهیتابه گریل کنید. در ادامه سس سیر را با استفاده از ترکیب ماست، سیر و شوید آماده کنید و روی مرغ‌ها بریزید.
در این روش بهتر است روغن و کره را به طور کامل حذف و در صورت نیاز تنها از کمی روغن زیتون استفاده کنید.

فیله مرغ سوخاری با سس سیر

در این روش باید فیله‌ها را به پودر سوخاری آغشته و بعد در روغن فراوان سرخ کنید. در ادامه سس سیر را روی آن بریزید یا به عنوان دیپ کنار غذا سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت فیله مرغ با سس سیر اشاره شده است، با ما همراه باشید.
اگر به سیر تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری پودر یا گرانول سیر برای مزه دار کردن مرغ‌ها استفاده کنید.
برای افزایش غلظت سس سیر این غذا می‌توانید به جای آرد سفید از مقداری نشاسته ذرت نیز استفاده کنید.
اگر به آب مرغ دسترسی ندارید، می‌توانید از آب گوشت، آب سبزیجات یا آب ساده برای درست کردن سس سیر استفاده کنید.
اضافه کردن آبلیمو تازه یا حلقه‌های لیمو پس از پخت، طعمی تازه و عطری دل انگیز به این غذا می‌بخشد.
افزودن سبزیجات معطر مانند رزماری، جعفری یا ریحان به سس سیر، موجب خوش عطر و طعم شدن آن می‌شود.
اگر سس شما غلیظ به نظر می‌رسد، می‌توانید مقداری آب یا آب مرغ به آن اضافه کنید.
برای درست کردن این غذا به صورت رژیمی باید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.
در زمان سرو کردن این غذا می‌توانید از مقداری کرفس، سیب زمینی یا گوجه گیلاسی سرخ شده نیز استفاده کنید.
برای گرفتن بوی زهم مرغ، بهتر است مرغ را قبل از سرخ کردن مزه دار کنید و برای چند دقیقه تا چند ساعت در یخچال بگذارید.
قبل از سرخ کردن مرغ‌ها باید روغن را کاملا داغ کنید. این کار به خوش رنگ و خوش عطر شدن مرغ‌ها کمک می‌کند.
تفت دادن آرد یا نشاسته به همراه کره، قبل از افزودن سایر مواد موجب از بین رفتن بوی خامی آرد می‌شود و بافت بهتری به سس می‌بخشد.
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها