یکشنبه، 05 مرداد، 1404

بابلسر مهیای اسکان موقت یا دایمی مسافران است

>>به گزارش ایرنا، قربانعلی ولیزاده بورا روز سه شنبه در حاشیه نشست مدیریت بحران استانداری مازندران در ساری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در شرایط فعلی از همه ظرفیت های شهرستان بابلسر برای اسکان مسافرانی که به این خطه از شمال سفر کردند استفاده خواهد شد.

وی گفت: با توجه به تجارب موفق شهرستان در مدیریت بحران‌های گذشته از جمله ایام کرونا، در صورت وقوع شرایط خاص، باید از تمامی فضاهای موجود از جمله سالن‌های ورزشی و سایر اماکن مناسب برای استقرار تخت‌های اسکان و ارائه خدمات به مردم استفاده شود.

فرماندار بابلسر با اشاره به این مطلب که تمام ظرفیت‌های شهرستان باید به صورت هماهنگ و گسترده در خدمت مدیریت بحران باشد، اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند با تمام توان و بدون وقفه برای ارائه خدمات به مردم در شرایط اضطراری آماده باشند.

ولیزاده بورا گفت: در حال حاضربرای اسکان اضطراری مسافرانی که به این خطه از شمال سفر کردند هماهنگی‌های لازم با مسئولان مراکز اقامتی انجام و مشکلی در این بخش وجود ندارد.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های جدی احتمال سود جویی برخی افراد از شرایط بحرانی و افزایش قیمت‌ها است که با همکاری دستگاه‌های نظارتی و هماهنگی با فعالان گردشگری این موضوع در حال مدیریت است.

نماینده عالی دولت در شهر ساحلی بابلسر افزود: همه تلاش ها بر آن است تا مساجد و فضاهای عمومی برای اسکان اضطراری برای پذیرایی و مدیریت مسافران در شرایط خاص تجهیز و آماده شوند.

وی با بیان این مطلب که با توجه به در پیش بودن ماه محرم باید زنجیره تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه غذای نذری درایام پیش رو با نظارت دقیق انجام شود، ادامه داد: هیچ آشپزخانه‌ای نباید بدون حضور و نظارت مسوولان مربوطه اقدام به تهیه غذای عمومی کند.

فرماندار بابلسر تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی و نهادهای نظارتی باید آماده باشند که درصورت نیاز، درخواست‌های پشتیبانی رابه سرعت پاسخ داده و در بالاترین سطح حفظ کنند.

شهرستان ساحلی بابلسر با جمعیت ۱۳۵ هزار نفری دارای سه بخش است که از شمال به دریای خزر، از شرق به بهنمیر، از غرب به فریدونکنار و از جنوب به هادی شهر وصل است، از جمله شهرهای زیبا و گردشگری استان مازندران بوده که به صورت کامل در منطقه جلگه ای و در کنار ساحل دریای خزر واقع شده است.

رودخانه بابلرود که از وسط این شهر می گذرد شهر را به ۲ قسمت تقسیم کرده و سه پل زیبا که یکی از آنها از سوی آلمانی ها و بقیه از سوی متخصصان ایرانی احداث شده زیبایی منحصر به فردی را برای این شهر ایجاد کرده است.

مشهدسر نام قدیم بابلسر است که از سال ۱۳۱۱ به این نام تغییر کرده است و به مرور زمان یکی از شهرهای زیبا و پرجاذبه در زمینه گردشگری ایران مبدل شده است.

بابلسر علاوه بر سواحل زیبا و جاذبه های گردشگری دارای آثار تاریخی و باستانی است که بقعه امامزاده ابراهیم(ع)، بقعه بی بی سر روضه، ساختمان شهرداری، سازمان مرکزی دانشگاه مازندران، برج ساعت، پل معلق اول بابلرود و بنای گمرک بابلسراز جمله آثار تاریخی این شهرستان است.

فعالیت دانشگاه مازندران در این شهر ساحلی با بیش از ۱۱ هزار دانشجوی داخلی و خارجی سبب شد که بسیاری از دانشجویان از سراسر کشور و تعدادی دانشجویان خارجی برای تحصیل به بابلسر سفر کنند.

همه این ظرفیت ها بابلسر را به درجه ای از اهمیت رساند که این شهر به نگین گردشگری ایران معروف شود. حضور میلیونی مسافر در روزهای تعطیل بابلسر را به مقصد مهم گردشگری کشور تبدیل کرد.

بابلسر علاوه بر ساحل پهناور و زیبای خزر دارای ۹۱ روستا است که همه این روستاها می تواند به مقصد گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

این شهرستان با وسعت ۲۴۷ هزار کیلومتر مربع یک درصد از کل مساحت مازندران را دارا است.

برای بررسی تازه‌ترین اخبار استان‌ها، به خوشه خبر سر بزنید

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها