>>به گزارش ایرنا، فرشاد گرگیج روز یکشنبه در بازدید از پروژه احداث جایگاه سوخترسانی سی ان جی خاش، اظهار داشت: این پروژه باید با همکاری و پیگیری جدی دستگاههای اجرایی در کوتاهترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه احداث جایگاه سوخت سی ان جی گامی مهم در مسیر کاهش آلودگی هوا و صرفهجویی در مصرف بنزین است، افزود: تکمیل این پروژه علاوه بر افزایش رفاه شهروندان موجب روانسازی سوخترسانی به ناوگان حمل و نقل عمومی و کاهش هزینههای جاری رانندگان خواهد شد.
شهردار خاش نیز در این بازدید با اشاره به اینکه پروژه احداث جایگاه سوخت سی ان جی بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: احداث این جایگاه سوخترسانی یکی از طرحهای مهم شهرداری در راستای توسعه پایدار شهری است.
مهدی شهنوازی، افزود: این طرح نیازمند حمایتهای جدی استانی و تأمین منابع مالی مشخص است و با توجه به ظرفیت آن برای درآمدزایی پایدار میتواند نقش مؤثری در تقویت منابع مالی شهرداری ایفا کند.
وی با تأکید بر اهمیت ورود شهرداریها به حوزههای درآمدزای غیرمستقیم اظهار داشت: توسعه زیرساختهایی مانند جایگاه عرضه سوخت سی ان جی (CNG) علاوه بر ارائه خدمت به مردم، شهرداری را از وابستگی صرف به عوارض ساخت و ساز و کمکهای دولتی خارج و بستر خوداتکایی و تقویت بودجه شهری را فراهم میکند.
به گزارش >>ایرنا، شهرستان مرزی خاش در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.
گاز طبیعی فشرده یا سیانجی، سوختی است که بیشتر بهعنوان جایگزینی برای بنزین، گازوییل و گاز مایع بهکار میرود؛ سیانجی نسبت به آنها آلودگی کمتری ایجاد میکند و فراوانی و قیمت مناسب دارد.