>>به گزارش ایرنا از استانداری اردبیل ، بهروز خلیلی روز سهشنبه در نشست هماهنگی تولید گوشت سفید اظهار کرد: بیش از ۱۰ درصد جوجه یکروزه کشور در این استان تولید میشود و اردبیل از این نظر یکی از قطبهای تولید پروتئین سفید در ایران است.
وی با تاکید بر فراهمسازی زیرساختهای لازم برای مرغداریها بیان کرد: تامین نهادهها و نیازمندیهای مرغداران استان وظیفه همه دستگاههای اجرایی مربوطه است و باید هماهنگیهای لازم در این زمینه انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با بیان اینکه کالاهای اساسی به میزان کافی در استان ذخیرهسازی شده است، افزود: هیچگونه کمبودی در تولید و عرضه اقلام به بازار مصرف وجود ندارد و وضعیت ذخیرههای راهبردی مطلوب است.
استان اردبیل با داشتن ۴۸ واحد تولید مرغ مادر و تولید سالانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه، ۱۱ درصد جوجه یک روزه ایران را تولید و تامین میکند.
این استان ۵۱۰ واحد مرغداری صنعتی دارد که از این میزان، ۴۲۰ واحد به طور اختصاصی در زمینه تولید گوشت مرغ فعال بوده و بقیه واحدها در زمینه تولید تخم مرغ و مرغ مادر فعالیت دارند.
استان اردبیل همچنین در زمینه تولید جوجه یکروزه به عنوان پایه تولید گوشت مرغ نیز قطب تولید کشوری محسوب میشود؛ به طوری که سالانه با تولید ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه، بیش از ۱۲ درصد نیاز مرغداریهای گوشتی کشور را تامین میکند.
سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در استان اردبیل ۲۵ کیلوگرم است و از همین رو ماهانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن مرغ در استان اردبیل کشتار شده و هماکنون روزانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ تن گوشت مرغ به بازار استان عرضه میشود.