جمعه، 16 خرداد، 1404

همکاری ایران و ونزوئلا در بیوتکنولوژی و صنایع غذایی

به گزارش روز دوشنبه >>ایرنا از جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، محمدامین حجازی اظهار کرد: موضوع این دوره، همسو با اولویت‌های ملی و جهانی در صنعت غذا و سلامت و نشان‌دهنده ظرفیت بالای ایران در بیوتکنولوژی کاربردی بود و به نحوی طراحی شد که ‏محققان ونزوئلایی بتوانند از جنبه‌های مختلف از مراحل پایه تا کاربردی در حوزه ‏پروبیوتیک‌ها، به طور تئوری و عملی آموزش ‏ببینند‎.‎

وی افزود:‏ این دوره، گامی بزرگ در جهت ارتقای همکاری‌های بین‌المللی و گسترش روابط علمی بین ۲ کشور ایران و ونزوئلا است و انتظار می‌رود علاوه بر بهبود ظرفیت نیروی انسانی به طراحی و اجرای ‏پروژه‌های مشترک توسعه‌ای و کاربردی در زمینه بیوتکنولوژی منجر شود.‏

وی با بیان اینکه ا‏ین دوره تخصصی با هدف توسعه مهارت‌ها و انتقال دانش در حوزه بیوتکنولوژی غذایی روزی هشت ساعت برگزار شد، ادامه داد: فرصت خوبی برای محققان ونزوئلایی بود تا ‏ضمن یادگیری مبانی علمی و کسب مهارت‌های عملی در آزمایشگاه با آخرین دستاوردهای علمی، فناوری‌ها و ‏روش‌های تحقیقاتی در حوزه بیوتکنولوژی غذایی به ویژه پروبیوتیک ها آشنا شوند و توانمندی‌های خود را در ‏این عرصه گسترش دهند‎.‎‏

حجازی تاکید کرد: تداوم این برنامه، فرصت‌های مغتنمی را برای گسترش تبادلات علمی بین محققین در سطح بین المللی فراهم خواهد کرد.

وی اظهار کرد: این دوره بین‌المللی یک‌ماهه با عنوان ‏«پروبیوتیک ها از علم تا کاربرد»‏ و در قالب گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و کشور ونزوئلا و با هدف آموزش، انتقال تکنولوژی و توسعه همکاری‌های ‏علمی ‏در حوزه بیوتکنولوژی و فناوری‌های ‏نوین در صنایع غذایی به ویژه در زمینه پروبیوتیک‌ها برگزار شد.

برای دنبال کردن اخبار اقتصادی خوشه خبر کلیک کنید

3 روز پیش

دسته‌بندی‌ها