منصور رستمنژاد روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار >>ایرنا گفت: پیشبینی میشود که این میزان جوجهریزی منجر به تولید چهار هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ شود که علاوه بر تأمین نیاز استان، مازاد آن به استانهای همجوار ارسال خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت این میزان تولید در تأمین امنیت غذایی استان اردبیل بیان کرد: تلاش برای افزایش بهرهوری و بهبود شرایط پرورش در واحدهای تولیدی استان، از اولویتهای جهاد کشاورزی استان اردبیل است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: تولید گوشت مرغ در این استان وضعیت بسیار مطلوبی دارد به طوری که مازاد تولید این استان به سایر مناطق کشور ارسال می شود.
وی اظهار کرد: به علت مازاد تولید واحدهای مرغداری استان اردبیل، روزانه ۱۰ هزار قطعه مرغ تولیدی استان اردبیل به استان آذربایجان شرقی و کشتارگاه شهرستان اهر منتقل شده و پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.
>>به گزارش ایرنا، افزایش تولید و عرضه گوشت مرغ به شکل معمول و با قیمت مصوب دولتی جریان دارد و گوشت مرغ آماده مصرف در واحدهای عرضه مواد پروتئینی در سطح استان در دسترس مردم قرار دارد.
سالانه ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان اردبیل تولید می شود که حدود ۳۸ هزار تن از این میزان تولید در داخل خود استان مصرف شده و حدود ۱۸ هزار تن مازاد تولید نیز به ۱۲ استان دیگر صادر می شود.
استان اردبیل با داشتن ۴۸ واحد تولید مرغ مادر و تولید سالانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه، ۱۱ درصد جوجه یک روزه ایران را تولید و تامین میکند.
این استان ۵۱۰ واحد مرغداری صنعتی دارد که از این میزان، ۴۲۰ واحد به طور اختصاصی در زمینه تولید گوشت مرغ فعال بوده و بقیه واحدها در زمینه تولید تخم مرغ و مرغ مادر فعالیت دارند.
استان اردبیل همچنین در زمینه تولید جوجه یک روزه به عنوان پایه تولید گوشت مرغ نیز قطب تولید کشوری محسوب میشود به طوری که سالانه، با تولید ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه، بیش از ۱۲ درصد نیاز مرغداریهای گوشتی کشور را تامین میکند.
ماهانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن مرغ در استان اردبیل کشتار شده و هماکنون روزانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ تن گوشت مرغ به بازار استان عرضه میشود.
سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در استان اردبیل ۲۵ کیلوگرم اعلام شده و این استان علاوه بر نیاز خود، بخشی از نیاز سایر استانها را هم تامین میکند.