>>به گزارش ایرنا، طاهر موهبتی معاون توسعه و منابع وزارت بهداشت روز شنبه با همراهی علی خزایی نماینده مردم قرچک، پیشوا و ورامین در مجلس شورای اسلامی، قیداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حمید دانشآموز فرماندار پیشوا و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، از پروژه بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیشوا بازدید کرد.
در این بازدید، نماینده مردم در مجلس و فرماندار پیشوا با اشاره به اهمیت بالای احداث بیمارستان در این شهرستان، این پروژه را از مطالبات اصلی مردم دانستند و خواستار تسریع در روند تکمیل آن شدند.
موهبتی نیز با تاکید بر ضرورت راهاندازی سریع این بیمارستان، اعلام کرد: بیمارستان پیشوا در اولویت تخصیص اعتبارات وزارت بهداشت قرار دارد و تلاش خواهیم کرد ۱۰۰ درصد اعتبارات مورد نیاز این پروژه به طور کامل پرداخت شود.
وی افزود: هدف ما تکمیل بینقص این بیمارستان و بهرهبرداری کامل از آن در راستای ارتقای سطح خدمات درمانی در منطقه است.
بر اساس اعلام مسئولان محلی، پروژه بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیشوا تا پایان سال جاری و یا نهایتاً نیمه نخست سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری خواهد رسید.
علی خزایی نماینده مردم پیشوا، ورامین و قرچک در مجلس در حاشیه بازدید از پروژه بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیشوا اظهار داشت: به لطف خدا و با پیگیریهایی که صورت گرفته و مذاکرات مستقیمی که با رئیسجمهور و وزیر بهداشت و همچنین مسئولان دانشگاه علوم پزشکی انجام شده، روند احداث بیمارستان شهید پیشوا شتاب گرفته و تلاش داریم از محل منابع سفر ریاستجمهوری، اعتبارات خوبی برای این پروژه تأمین شود.
وی ادامه داد: مرکز و مبدأ قیام خونین، ماندگار، تاریخی و تمدنساز ۱۵ خرداد، قطعاً شایسته برخورداری از یک بیمارستان درخور، شایسته و بایسته است و امیدواریم تخصیص منابع بهزودی انجام شود و با شروع عملیات اجرایی، ساخت بیمارستان شهید پیشوا تسریع شود تا مردم این منطقه از خدمات بهداشتی و درمانی مناسب برخوردار شوند و کامشان شیرین شود.
نماینده مردم دیار پانزده خرداد در مجلس تصریح کرد: کرسی مجلس و نمایندگان مردم در کنار وزارت بهداشت تا پایان مسیر ایستادهاند تا ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در کشور محقق شود.
محمداسماعیل قیداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه بازدید از بیمارستان پیشوا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: احداث بیمارستان پیشوا بهعنوان نخستین مرکز درمانی شبانهروزی این شهرستان، یکی از پروژههای مهم دولتی در حوزه سلامت در جنوبشرق استان تهران است که با هدف توسعه زیرساختهای درمانی و تسهیل دسترسی مردم منطقه به خدمات پزشکی در حال اجراست.
وی افزود: هماکنون این پروژه به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد رسیده و کارگاه عمرانی آن فعال است. با وجود چالشهایی که در تأمین اعتبارات وجود داشته، خوشبختانه روند اجرا رضایتبخش بوده و در مقایسه با برخی پروژههای مشابه در سطح استان از وضعیت بهتری برخوردار است.
قیداری با اشاره به اعتبارات پیشبینیشده برای این طرح گفت: مجموع اعتبار مورد نیاز برای ساخت بیمارستان پیشوا ۴۱۷ میلیارد تومان است که تاکنون بخشی از آن تخصیص یافته و بخشی دیگر نیز باید در ادامه مسیر تأمین شود. البته در سفر اخیر رئیسجمهور به منطقه، بخشی از منابع مالی مورد نیاز این پروژه تأمین و به پروژه تزریق شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه ساخت بیمارستان گام نخست است، تصریح کرد: تجهیز و بهرهبرداری از بیمارستان فرآیندی مجزا از ساختوساز است و مستلزم برنامهریزی دقیق برای تأمین تجهیزات پزشکی، جذب نیروی انسانی متخصص و آمادهسازی زیرساختهای عملیاتی است. این موارد نیز به موازات عملیات عمرانی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به طراحی فضاهای درمانی این بیمارستان گفت: در طرح اولیه، بخشهای اورژانس، داخلی، جراحی، زنان و زایمان و کودکان در نظر گرفته شده و در صورت نیاز و تخصیص منابع، بخشهای تخصصی دیگر نیز در آینده به آن افزوده خواهد شد. همچنین پیشنهادهایی برای ساخت فضاهای جانبی همچون ساختمان پزشکان و پانسیون پرستاران مطرح شده که پس از بررسی فنی، به فازهای اجرایی افزوده میشود.
پیشوا در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.