جمعه، 02 خرداد، 1404

اعتصاب غذای جمعی از اساتید دانشگاه رازی کرمانشاه در همدردی با کودکان غزه

در نامه ای که توسط جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه رازی که عصر پنجشنبه به دست >>ایرنا رسیده آمده است: ۱۹ ماه است که تمام مصیبت هایی که بر بشریت رفته است در غزه بصورت یکجا متراکم و متبلور شده و آثار آن با حمایت و توسط رژیم صهیونیستی آمریکا به مناطق دیگری مثل یمن کشیده شده است.

غزه که ۱۶ سال توسط صهیونیزم قاتل و غاصب بزرگترین زندان بی سقف جهان بود اکنون ۱۹ ماه است که به قتلگاه و شکنجه گاه ۲.۵ میلیون انسان تبدیل شده و از ۱۸ مارس تاکنون بعد از نقض غیرانسانی آتش بس و حملات وحشیانه به چادرهای مسکونی آوراگان، بیمارستان ها و مراکز امداد رسانی بیش از ۷۰ روز است که اجازه ورود هیچگونه ماده غذایی و دارویی به آنجا داده نمی شود، آب و سوخت و سایر مایحتاج را بر روی مردم آواره بسته اند و فاجعه ای دردناک، جنایتی شرم آور، نسل کشی بی وقفه و توحشی مثال زدنی توسط رژیم هار و تروریست صهیونیستی در حال ضریب خوردن است.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: رژیم تروریست صهیونیستی با ترور سرزمین فلسطین و ملت آن، اکنون شیوه ها و شگردهای ترور را با حمایت بی دریغ و بی وقفه آمریکا توسعه داده و به ترور تمام مظاهر زندگی در غزه روی آورده است.

تمام مناطق، منازل، بیمارستان ها، مدارس، چادرها، آمبولانس ها و حتی خبرنگاران و نیروهای امدادی سازمان ملل آماج حملات تروریستی قرار گرفته اند و مردم محاصره شده و دائما در حال کوچ پناهگاهی ندارند و آب، غذا، سوخت و کمک های پزشکی و بهداشتی را بر روی آنان بسته اند، کودکان در انتظار شهادت و در نوبت کشتار اند.

اعضای هیات علمی دانشگاه رازی تاکید کرده اند: شهادت ۱۸ هزار کودک حیرت آور و دیوانه کننده است، سهم روزه داران فلسطینی گرسنگی و تشنگی در هنگام افطار بود و در عید فطر بدون افطار تعداد زیادی از آنها را به شهادت رساندند، رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار وجدان بشریت را آماج آزار و اذیت قرار داده اند و این جنایات وحشیانه حتی وجدان نسل های آینده را نیز آزار خواهد داد.

در این نامه همچنین آمده است: طی ۱۹ ماه ۱۸ هزار کودک، ۱۲ هزار زن، هزاران پرستار و پزشک و امداد گر، صدها خبرنگار، صدها نیروی سازمان بین المللی آنروا، هزاران بیمار در بیمارستان ها موشک باران شده و به طرز فجیعی به شهادت رسیده اند که اگر فقط یک مورد( یک نفر ) در جای دیگری از دنیا اتفاق می افتاد در دنیا زلزله و طوفان بر پا می شد.

نسل های آینده بر بی عملی سازمان ها و کشورهای جهان بالاخص بر بی تفاوتی سران کشورها در قبال این تراژدی های هولناک نفرین خواهند کرد. انسانیت آنها را زیر سوال خواهند برد، آنها بی تفاوتی نسل کنونی را در پیش وجدان خود محاکمه خواهند نمود.

ما دانشگاهیان که عمر خود را در مسیر علم برای خدمت به نوع بشر صرف و تعریف کرده ایم اکنون شاهد و ناظر چنین خیانتی به نسل بشر، چنین آسیبی در کره زمین، همچون جنایتی در تاریخ معاصر هستیم که بر روح، روان و وجدان انسان ها آوار شده است و در تقابل با اهداف دانشگاهی ماست که خدمت به نوع بشر را هدفگذاری کرده ایم. لذا ارتکاب این جنایات ضد بشری و نسل کشی زجر آور نه فقط اعلام جنگ با همه وجدان های بیدار است بلکه اعلام جنگ با تمام نخبگان، آگاهان و دانشمندان دانشگاهی جهان است که علم خود را در خدمت به نوع بشر تعریف و هدفگذاری کرده اند.

در این نامه تصریح شده است: لذا ما به عنوان جمعی از دانشگاهیان که راهی برای کمک به مظلومین غزه در راستای همدردی با گرسنگان آواره و آماج حملات تروریستی نیافتیم و در راستای اعتراض به بی عملی کشورها و سازمان های جهانی، اعتصاب غذای خود را اعلام نموده و خواهان خیزش جهانی بر علیه تروریسم کور، سادیسم مرگبار کشتار و جنایات جنگی صهیونیست ها هستیم، نمی توانیم شاهد کشتار کودکان و زجر، آزار، گرسنگی، دربدری، آوارگی و در زیر آوار جان دادن آنها باشم و سیر و راحت بخوابیم‌.

نمی توانیم این همه جنایت انباشته و این همه ظلم و سیاهی و تباهی را بوسیله چپاولگران عالم در حق ملل مظلوم غزه، یمن و لبنان را ببینیم و از زندگی خود لذت ببریم.

اعضای هیات علمی دانشگاه رازی در ادامه این نامه آورده اند: درد سکوت مجامع و کشورهای جهان، غم بی دردی آنها در این فاجعه عظیم و عادت کردن مرگبار و فاجعه آمیز آنها نسبت به این جنایات جنگی ادامه دار و تشویق شده وجدان‌ ما را سخت جریحه دار کرده است و بر روح و روان انسان هایی که غم انسانیت و عدالت دارند زخم های عمیق وارد کرده است و جز با محو شدن صهیونیزم نازیسم فاشیست که خود در حقیقت اولین یهودی آزار است و از دین یهود استفاده ابزاری نموده و آبروی یهودیت را هم بر باد داده است قابل التیام نیست، ای جهانیان همه بر هر نحو ممکن بر علیه آپارتاید جنایتکار بپاخیزید.
ای انسان های روی زمین، ای وجدان های بیدار، ای هواداران حقوق بشر و دموکراسی آیا فریاد ناله و ضجه کودکان و زنان بی سرپناه، گرسنه، آواره و بی سرپرست غزه را نمی شنوید؟ آیا نسل های آینده بخاطر این سکوت مرگبار ، نسل حاضر را نفرین نخواهند کرد؟

>>به گزارش ایرنا؛ دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان دانشگاه مادر با بیش از نیم قرن سابقه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی شامل هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی برخوردار است.

در حال حاضر در این دانشگاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو مشغول تحصیل هستند که این تعداد شامل هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجوی ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.

دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

12 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها