چهارشنبه، 01 مرداد، 1404

رتبه نخست تولید جو در تهران به ورامین اختصاص دارد

>>به گزارش ایرنا، مصطفی مرادی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ورامین اظهار کرد: در جوادآباد شهرستان ورامین ۲ هزار واحد دامپروری صنعتی و نیمه‌صنعتی فعال است که سالانه ۱۵ هزار تُن گوشت قرمز و ۱۶۰ هزار تُن شیر خام تولید می‌کنند. همچنین تولید ۳۵ میلیون قطعه جوجه اردک در این منطقه، ۷۵ درصد از تولید کشور را شامل می‌شود.

وی افزود: در حوزه کشاورزی، ۲۰ هزار هکتار از اراضی منطقه زیرکشت گندم و جو قرار دارد که سالانه ۵۰ هزار تُن محصول برداشت می‌شود.

مرادی با اشاره به اجرای طرح‌های توسعه بهداشت و درمان از جمله ساخت ۶ خانه بهداشت، ایجاد کارگاه‌های اشتغال‌زایی، افتتاح ساختمان‌های جدید دهیاری و پیگیری ثبت ملی ۱۵۰ اثر تاریخی، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر ۱۶ طرح هادی روستایی به‌روزرسانی و ابلاغ شده و اقدامات برای تصویب سه طرح دیگر در دست انجام است.

وی با بیان اینکه جمعیت بخش جوادآباد ۳۶ هزار نفر است، افزود: حل مشکل ۲۰ ساله تامین آب آشامیدنی منطقه با احداث چهار مخزن زمینی بتنی، توسعه صنایع تبدیلی، جذب سرمایه‌گذار، توجه به ظرفیت گردشگری کویر و ایجاد راه‌های جدید از مهمترین اولویت‌های آینده بخش جوادآباد است.

وی از فعالیت ۴۰۰ واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی چرمشهر، سالاریه و ملاآقایی خبر داد و گفت: در این مجموعه‌ها محصولات چرم، نساجی، شیمیایی، غذایی، فلزی و مکمل‌های دامی تولید می‌شود. همچنین وجود سایت تصویربرداری فضایی سپهر، پادگان‌های سپاه و سامانه‌های پدافندی از دیگر ظرفیت‌های ویژه جوادآباد است.

بخشدار جوادآباد شهرستان ورامین از افتتاح ۶ مدرسه، هوشمندسازی همه کلاس‌های درس، ساخت تنها رصدخانه دانش‌آموزی استان تهران در این بخش و راه‌اندازی زمین‌های چمن مصنوعی در روستاهای مختلف خبر داد و گفت: با مشارکت دهیاری‌ها و سپاه، سالن‌های ورزشی جدید نیز تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

ورامین با ۲ بخش مرکزی و جوادآباد و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده و بخش جوادآباد با ۱۲۹ پارچه آبادی، دارای ۴۰ روستای دارای سکنه و ۳۶ دهیاری فعال است.

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها