چهارشنبه، 31 اردیبهشت، 1404

طرح قرآنی حبیب با تمرکز بر مناطق محروم اجرا می شود

>>به گزارش ایرنا از روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی، محسن مردعلی گفت: طرح ملی حبیب تا پایان سال جاری، به ۷۰۰ مسجد در ۲۲ استان خواهد رسید و طبق چشم‌انداز سه‌ساله، تعداد مساجد تحت پوشش این طرح به دو هزار و ۱۰۰ مسجد افزایش می‌یابد.

وی افزود: طرح ملی حبیب با هدف توسعه فعالیت‌های فرهنگی و معنوی در مساجد، به‌ویژه در مناطق محروم کشور، طراحی و اجرا شده و هم‌اکنون در هفت استان، ۱۷ شهرستان و ۲۷۰ مسجد در حال اجراست.

جانشین مدیرعامل بنیاد علوی اضافه کرد: یکی از بخش‌های اصلی برنامه، تمرکز بر روخوانی، روان‌خوانی، ترجمه و حفظ قرآن است. در این راستا، پیش‌بینی کرده‌ایم مربیان قرآنی را در دورافتاده‌ترین نقاط کشور و در مساجد مستقر کنیم تا سالانه بیش از ۵۰ هزار دانش‌آموز و نوجوان را در حوزه‌های قرآنی آموزش دهند.

مردعلی گفت: به دلیل کمبود مربیان قرآنی در برخی مناطق، یک برنامه جامع برای تربیت این مربیان طراحی کرده‌ایم که امروز نیز رونمایی شد. مربیان قرآنی طی روزهای آینده به اردوگاه می‌آیند و تحت آموزش‌های لازم قرار می‌گیرند تا به‌عنوان رابطین قرآنی فعالیت کنند.

وی از اجرای برنامه اوقات فراغت تابستانی طرح حبیب، مباحث فرهنگی، ورزشی و اردویی در مساجد نیز خبر داد و گفت: با هماهنگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، هفت استان از جمله خوزستان، خراسان رضوی، همدان و مرکزی انتخاب شده‌اند. البته برای تشویق نوجوانان و جوانان در حوزه حفظ قرآن، پیش‌بینی کرده‌ایم جشنواره‌هایی برگزار شود تا از برترین‌ها در همین اردوها تقدیر کنیم.

عضو هیات مدیره بنیاد علوی اضافه کرد: اگرچه اکنون آمار دقیقی از تعداد حافظان نداریم، اما هدف‌گذاری ما پوشش سالانه ۴۰ تا ۵۰ هزار دانش‌آموز در قالب این طرح است.

طرح ملی حبیب یکی از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی بنیاد علوی است که با هدف تقویت نقش مساجد به‌عنوان پایگاه‌های فرهنگی محلی و ارتقای سطح فعالیت‌های قرآنی، تربیتی، ورزشی و اجتماعی طراحی شده است. این طرح با تمرکز ویژه بر مناطق محروم کشور، تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت مردمی و شبکه‌های محلی، برنامه‌هایی متنوع برای نوجوانان و جوانان اجرا کند.

11 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها