سه‌شنبه، 30 اردیبهشت، 1404

نامگذاری لیگ کشتی آزاد نوجوانان مازندران به‌نام قهرمانان اهدای عضو

>>به گزارش ایرنا از روابط عمومی هیات کشتی مازندران، سیدبهرام موسوی روز سه‌شنبه گفت: به خاطر اینکه در هفته اهدای عضو قرار داریم و برای تمجید از رهروان بهشتی این عرصه و پاسداشت فرهنگ اهدای عضو؛ لیگ کشتی آزاد نوجوانان استان در سال ۱۴۰۴ را به نام پهلوانک فقید و اسوه، محمدرضا قاسم قهرمانان اهدای عضو برگزار می‌کنیم.

اوافزود: محمدرضا قاسم زاده نوجوان مستعدی بود که در عرصه کشتی آرزوهای بسیار داشت ولی وقتی دست تقدیر او را از خانواده و کشتی گرفت، اعضای بدنش به نیازمندان اهدا شد تا مایه فخر خانواده کشتی استان باشد و بدین سبب مسابقات این دوره به یاد این نوجوان جاودان برگزار می‌شود.

موسوی در پایان، فصل جدید مسابقات لیگ کشتی آزاد نوجوانان مازندران را ۲۸ خردادماه اعلام کرد.

حذف تنیس باز مازندرانی از رقابت‌های جهانی

نوشاد عالمیان در دور دوم مسابقات پینگ پنگ انفرادی قهرمانی جهان، با شکست مقابل حریف آلمانی از دور رقابت‌ها حذف شد. پنجاه و هشتمین دوره مسابقات پینگ پنگ انفرادی و دوبل قهرمانی جهان با حضور ملی پوشان ایران در شهر دوحه قطر ادامه یافت.

نوشاد عالمیان تنیس باز مازندرانی در دور دوم مسابقات انفرادی، با شکست مقابل حریف آلمانی از دور رقابت‌ها حذف شد.

در این دوره از رقابت‌ها ۶۴۰ پینگ پنگ باز از ۱۲۷ کشور جهان حاضر هستند و نتایج مسابقات مهم به این شرح است:

- دور دوم:

نوشاد عالمیان از ایران ۰ - ۴ بندیک دودا از آلمان (بخت ۱۰ قهرمانی) (گیم‌ها: ۷ - ۱۱، ۶ - ۱۱، ۶ - ۱۱ و ۳ - ۱۱)

- نوشاد عالمیان پیش از این ۴ - ۲ اویدیو یونسکیو از رومانی را شکست داد.

- برنامه دور دوم:

بنیامین فرجی از ایران - جانگ وو جین از کره جنوبی

بنیامین فرجی پیش از این ۴ - ۳ وانگ یانگ از اسلواکی را مغلوب کرد.

کریستین کارلسون از سوئد، آنتون کالبرگ از سوئد، دانگ کیو از آلمان، لیانگ جینگ کون از چین، فلیکس لوبرون از فرانسه، آلکسیس لوبرون از فرانسه، توموکازو هاریموتو از ژاپن، ترولز مورگارد از سوئد و پاتریک فرانژیسکا از آلمان نیز به دور دوم صعود کردند.

رقابت‌های پینگ پنگ انفرادی قهرمانی جهان هر دو سال یک بار برگزار می‌شود و در سال ۲۰۲۶ شهر لندن در انگلیس میزبان خواهد بود.

در تاریخ این رقابت‌ها که از سال ۱۹۲۶ سابقه برگزاری دارد، در مجموع مسابقات انفرادی و دوبل چین با ۱۵۶ مدال طلا، ۱۰۵ نقره و ۱۷۰.۵ برنز در صدر قرار دارد و مجارستان با ۶۸ طلا ۵۹ نقره و ۷۳.۵ برنز دوم و ژاپن با ۴۸ طلا ۴۱ نقره و ۷۷ برنز سوم هستند. چک نیز با احتساب مدال‌های چکسلواکی سابقه با ۲۸ طلا ۳۶.۵ نقره و ۵۸.۵ برنز چهارم است.

ایران تا کنون در پینگ پنگ قهرمانی جهان مدال کسب نکرده است.

در تاریخ رقابت‌ها در بخش انفرادی، دوبل و تیمی مردان، ویکتور بارنا از مجارستان / انگلیس (۱۹۲۹ تا ۱۹۵۴) با ۲۲ طلا ۷ نقره و ۱۲ برنز رکورد دار است. میکلوش شابادوس از مجارستان (۱۹۲۹ تا ۱۹۳۷) با ۱۵ طلا ۶ نقره و ۳ برنز دوم و بوهومیل وانا از چکسلواکی (۱۹۳۵ تا ۱۹۵۵) با ۱۳ طلا ۱۰ نقره و ۷ برنز سوم است. ما لونگ از چین (۲۰۰۶ تا ۲۰۲۲) با ۱۳ طلا یک نقره و ۴ برنز در رده چهارم قرار گرفت.

در بخش انفرادی، دوبل و تیمی زنان، ماریا مدنیانشیکی از مجارستان (۱۹۲۶ تا ۱۹۳۶) با ۱۸ طلا ۶ نقره و ۴ برنز در صدر قرار گرفت و آنگلیکا روزینو از رومانی (۱۹۳۷ تا ۱۹۵۷) با ۱۷ طلا ۵ نقره و ۸ برنز دوم و وانگ نان از چین (۱۹۹۷ تا ۲۰۰۸) با ۱۵ طلا ۳ نقره و ۲ برنز سوم هستند.

12 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها