محسن ضیائی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار >>ایرنا اظهار داشت: از مجموع واردات ۷۰ هزار تن گندم، ۲ هزار تن گندم خارجی بوده که از بندر چابهار وارد استان شده و ۶۸ هزار تن محصول نیز از سایر استانها وارد شده است.
وی ادامه داد: واردات گندم برای مخلوط کردن با گندم بومی کشور و افزایش کیفیت آرد و نان صورت گرفته است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان گفت: خرید محصول راهبردی گندم در این استان هر سال از روزهای پایانی اردیبهشت ماه آغاز میشود.
وی اضافه کرد: خرید گندم در این استان از شهر مهاباد شهرستان اردستان آغاز شده است و تمام عوامل اجرائی شامل کارشناس کنترل کیفی، عوامل تشخیص و ذیحساب در محل مستقر شده اند.
ضیائی خاطرنشان کرد: ۴۵ مرکز برای خرید تضمینی گندم در استان فعال و بهای گندم خریداری شده از کشاورزان در اسرع وقت پرداخت میشود.
وی بیان کرد: کشاورزان گندم کار شرق و شمال استان می توانند محصول مازاد خود را به مراکز تعیین شده تحویل دهند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه قیمت پایهای این محصول هر سال توسط شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی اعلام میشود اظهار داشت: قیمت پایهای گندم با افت مفید سه و افت غیر مفید یک مبلغ ۲۰۵ هزار ریال است.
>>به گزارش ایرنا، خرید تضمینی گندم مانند سالهای گذشته با توجه به شرایط آب و هوایی از شهرستانهای شمالی استان شروع شده و بتدریج به مناطق سردسیر خواهد رسید و تا پایان شهریور ادامه دارد.
زمینهای کشاورزی اصفهان حدود ۵۶۳ هزار هکتار معادل ۳.۵ درصد از مساحت استان است که با توجه به محدودیت منابع آبی سالهای گذشته، تنها حدود ۳۰۰ هزار هکتار از آن زیر کشت میرود.