ناصر یارمحمدیان روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار >>ایرنا افزود: میزان ارزش این مجوزها ۱۸۸ میلیون و ۶۲۴ هزار دلار بود که توسط هیات سرمایهگذاری خارجی جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
وی اضافه کرد: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، رشد بیش از ۱۶ برابری(۱۷۰۰ درصدی) نشان میدهد.
وی ادامه داد: مجموع سرمایههای خارجی وارده و ثبت شده در سازمان سرمایهگذاری کشور ۳۷ میلیون و ۷۰۷ هزار دلار بود که در مقایسه با سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۰۰ درصد رشد داشت.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی اصفهان گفت: در این مدت، مجوزهای سرمایهگذاری خارجی در بخشهای بُرش سنگ، تولیدنانو کربنات کلسیم، ریختهگری چُدن، تولید سیب زمینی نیمهآماده، حلاجی و فناوری پنبه، تولید محصولات نساجی، تولید برق، بُرشکاری ورق فلزات، تولید ملزومات پزشکی، تولید پارچههای پلیمری، تولید میلگردهای آلیاژی، تولید نخهای فیلامنت، تولیدخودروی سواری، ایجد واحد گردشگری و تولید فرش صادر شد.
وی اضافه کرد: عراق، امارات متحده عربی، چین، افغانستان، ترکیه، آلمان و عمان، هفت کشور نخست سرمایهگذار در اصفهان هستند.
>>به گزارش ایرنا، اصفهان در حوزه جذب طرحهای سرمایهگذاری خارجی و بر اساس رتبهبندی وزارت کشور در میان استانها، حائز بهترین عملکرد و دارای رتبه نخست شده است.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت و بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بهشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتُبه آن در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن، نخست و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.
این استان پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۹ شهرستان دارد.