>>به گزارش ایرنا از پلیس فتا، سردار وحید مجید روز دوشنبه اظهار کرد: هر سال در آستانه برگزاری امتحانات نهایی مدارس کشور، شاهد افزایش تبلیغات جعلی و کلاهبرداری در شبکههای اجتماعی، کانالهای تلگرامی، صفحات اینستاگرامی و حتی برخی سایتهای اینترنتی هستیم.
وی افزود: عدهای سودجو با بهرهگیری از حس نگرانی و استرس دانشآموزان و خانوادهها، اقدام به انتشار آگهیهایی با عنوان فروش سوالات یا کلید امتحانات نهایی میکنند تا از این طریق مبالغی قابل توجه را به صورت غیرقانونی و از راه کلاهبرداری دریافت کنند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: همه وعدهها و تبلیغات مطرح شده در این حوزه، صرفا تبلیغاتی و دروغین هستند و هیچگونه واقعیتی ندارند؛ اطلاعات مربوط به برگزاری امتحانات نهایی، کاملا محرمانه است و انتشار یا فروش سوالات پیش از زمان برگزاری امتحان غیرممکن است و توسط مراجع ذیربط با جدیت پیگیری میشود.
>>افزایش گشتهای سایبری پلیس فتا
رئیس پلیس فتا فراجابا اشاره به راهاندازی تیمهای ویژه و افزایش گشتهای سایبری پلیس فتا در این ایام گفت: همه کانالها و صفحات مجازی به صورت مستمر پایش میشود و به محض شناسایی تبلیغکنندگان و عاملان این نوع جرایم، اقدامات قانونی و برخورد قاطع در دستور کار قرار میگیرد.
سردار مجید تصریح کرد: تضمین امنیت امتحانات نهایی یکی از اولویتهای پلیس فتا است و با هرگونه تلاش برای بر هم زدن آرامش خاطر دانشآموزان و خانوادهها قاطعانه برخورد خواهد شد.
وی با توصیه اکید به دانشآموزان و والدین خاطرنشان کرد: فریب افراد سودجو و تبلیغات وسوسهکننده مبنی بر فروش سوالات و پاسخنامههای امتحانات را نخورید؛ چرا که این اقدامات فقط برای سوءاستفاده و کلاهبرداری است و اعتماد به این تبلیغات علاوه بر ایجاد خسارت مالی، میتواند تبعات روحی و امنیتی برای خانوادهها به همراه داشته باشد.
سردار مجید ضمن تاکید مجدد بر اهمیت آگاهی بخشی به دانشآموزان و والدین گفت: در صورت مشاهده یا برخورد با هرگونه تبلیغ یا پیشنهاد مشکوک در زمینه فروش سوالات یا کلید امتحانات نهایی، موضوع را در کوتاهترین زمان ممکن از طریق سامانه فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا از طریق وبسایت رسمی پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir اطلاع دهید تا از وقوع هرگونه سو استفاده و کلاهبرداری پیشگیری شود.