دوشنبه، 29 اردیبهشت، 1404

شهید رییسی به دنبال اجتماعی کردن تقوا بود

به گزارش خبرنگار >>ایرنا، حجت‌الاسلام سیدشمس الدین موسوی شالی روز دوشنبه در مراسم سالگرد شهدای خدمت در دانشگاه فرهنگیان قزوین اظهار کرد:

وی اضافه کرد: اگرچه می‌توان تقوا را به صورت فردی در جامعه نیز جاری و ساری ساخت، اما برای تقوای جمعی بایستی حاکمان با تقوا باشند، نه اینکه زندگی مرفه و باشکوهی داشته باشند و دایم در سفرهای سیاحتی در خارج از کشور به سر ببرند.

موسوی شالی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از خانه‌های باقی مانده از دوران طاغوت تحت اختیار دستگاه قضایی بود که شهید رییسی که در آن زمان در دستگاه قضا خدمت می کردند به راحتی می توانستند یکی از آن منازل را برای خود بردارند، اما از خدا می‌ترسید و هیچگاه نیز تن‌ به مال دنیا ندادند.

رییس ستاد تبلیغاتی شهید رییسی در استان قزوین، تاکید کرد: براساس روایت خادمان رضوی، شهید رییسی پول تمام غذاهایی که در حرم امام رضا (ع) سرو می‌کردند را از جیب خودشان پرداخت می‌کرد.

به گفته وی، در دوران شهید رییسی و بعد از ۱۶ سال شاهد رشد اقتصادی، کاهش نقدینگی و نرخ بیکاری بودیم که در مورد بیکاری توانستیم اعداد آماری را تک رقمی کنیم.

وی ادامه داد: براساس آمار بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، قبل از انقلاب ۶۰ درصد روستاهای ما زیر خط فقر بودند، در دولت‌های بعد از انقلاب ضریب جینی به ۴۰ و در دولت شهید رییسی به ۳۶ رسید.

موسی شالی خاطرنشان کرد: فرق امیر کبیر با شهید رییسی این است که امیر کبیر توسط پادشاهی نالایق روی کار آمد و با دستور خود او کشته شد، اما شهید رییسی در جامعه اسلامی توسط مردم انتخاب شد و در اوج خدمت به شهادت رسید.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: زندگی دیگر شهید خدمت، یعنی شهید امیر عبدالهیان نیز آنقدر ساده و بی ریا بود که برای خیلی از سران کشورهای عربی مایه تعجب بود، همه می‌گفتند دروغ است که وزیری چنین زندگی ساه و بی آلایشی داشته باشد.

5 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها