رضا احمدی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار >>ایرنا اظهار کرد: در این بازه زمانی، ۳۲۰ میلیون اصله نهال جنگلی، بیابانی و مرتعی برای کاشت در حوضههای آبخیز در نهالستانهای کشور تولید شده است.
وی افزود: برای اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور، ۲۰۲ نهالخانه دولتی در حوزه منابع طبیعی فعال شدهاند و حدود ۵۰۰ نهالستان بخش خصوصی هم به اجرای این طرح کمک میکنند.
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: از میزان تولید نهال ذکر شده، ۴۶ درصد آن در حوزه زاگرس بوده و ۵۳ نهالستان در این منطقه فعال است؛ ضمن اینکه عرصه زاگرس وسیعترین رویشگاه جنگلی کشور است.
>>بیشتر بخوانید
>>>>۴۶ درصد از طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در زاگرس اجرا میشود
احمدی با بیان اینکه بیشترین همت در کاشت و تولید نهال را در حوزه زاگرس داریم، یادآور شد: مراقبت و نگهداری >>>>نهالهای کاشت شده با کمک مردم انجام می شود.
وی به وقوع آتش سوزی در جنگل های زاگرس اشاره داشت و گفت: به جد تلاش می کنیم شرایط را برای احیا و بازسازی حوزه زاگرس با توجه به تهدید حریق و تغییرات اقلیمی حادث شده در این منطقه، فراهم کنیم.
مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، مهمترین عامل برای جلوگیری از بروز آتش سوزی در مراتع و جنگل ها را فرهنگ سازی در جامعه و افزایش آگاهی مردم نسبت به لزوم حفاظت از عرصه های طبیعی دانست.
احمدی با اشاره به اینکه طرح جامع حفاظت از عرصه های جنگلی کشور در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: امکانات خودرویی، گروهی و انفرادی به استان های زاگرس نشین واگذار می شود تا در زمان طلایی کنترل آتش، بتوانند حریق را مهار کنند.
>>به گزارش ایرنا، از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار را مراتع و جنگل تشکیل می دهد.
۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.