دوشنبه، 29 اردیبهشت، 1404

تکمیل پروژه راهبردی پل حمیری قصرقند هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

شهرام مبارکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار >>ایرنا اظهار کرد: با تخصیص به موقع اعتبارات امیدواریم تکمیل ساخت پل بزرگ حمیری بعد از انتظار بیش از ۴۰ ساله مردم منطقه تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۴ افتتاح شود.

وی بیان کرد: پل حمیری با ۶ دهانه ۴۵ متری در کیلومتر ۲۳ محور قصرقند به نیکشهر در حال ساخت است و تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان افزود: این پل یکی از پروژه‌های مهم عمرانی در جنوب استان به شمار می‌رود که با بهره‌برداری از آن، تردد اهالی ۱۴ روستای دهستان حمیری بخش ساربوک در حاشیه رودخانه کاجو تسهیل خواهد شد.

وی ادامه داد: این روستاها همیشه با چالش‌های جدی در زمینه دسترسی به خدمات و جابه‌جایی مواجه هستند که این پروژه به رفع این مشکلات کمک شایانی خواهد کرد.

>>انتظار ۴۰ ساله مردم بخش ساربوک با ساخت پل حمیری محقق می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: دولت چهاردهم برای ادامه ساخت پل نیمه تمام روستای حمیری قصرقند بر روی رودخانه خروشان کاجو اعتبارات خوبی تخصیص داده و این طرح مهم راه‌سازی در آینده‌ای نزدیک تکمیل و انتظار ۴۰ ساله مردم بخش ساربوک را محقق می‌کند.

محمدانور بجارزهی افزود: دولت در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان طرح های بزرگ و کوچک عمرانی را در دست اجرا دارد.

وی با اشاره به اینکه پل روستای حمیری از حدود ۴۰ سال قبل قرار بود ساخته شود گفت: شهرستان قصرقند بیش از ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد و بیشتر روستاهای آن در محدوده کاجو در مسیر رودخانه است و در پایین دست چندوکان و محدوده حمیری مردم در زمان بارندگی به دلیل نبود پل بر روی رودخانه کاجو در پشت سیل می مانند.

نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مجموع ۴۲ روستای قصرقند با جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفر در بخش‌های ساربوک و مرکزی محدوده حاشیه رودخانه کاجو در زمان بارندگی و جاری شدن سیلاب در محاصره سیل قرار می گیرند و هیچ راه دسترسی زمینی برای امدادرسانی به آنان وجود ندارد، ادامه داد: همچنین راه ارتباطی ۱۰ روستای بخش ساربوک از دپ تا عزیزآباد و ۲۶ روستا از شادیگور تا پتهک و گو متسنگ حوزه کاجو تا فروکش کردن آب همچنان بسته می شود.

وی تصریح کرد: روستاهای محدوده رودخانه کاجو راه دسترسی مناسبی ندارند و مسیر جاده آنها از بستر رودخانه می‌گذرد و با کمترین بارندگی و جاری شدن سیلاب این جاده بسته می‌شود و خدمات رسانی تنها از طریق هوایی امکان‌پذیر است.

شهرستان قصرقند با سه بخش مرکزی، تلنگ و ساربوک و ۷۰ هزار نفر جمعیت در ۵۸۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

10 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها