>>به گزارش ایرنا از الجزیره انگلیسی، این خبر پس از بیش از دو ماه محاصره کامل غزه توسط اسرائیل و ممنوع شدن ارسال تمام کالاها به غزه که بخش بزرگی از جمعیت آن را با گرسنگی مواجه کرده است، منتشر شد.
دفتر بنیامین نتانیاهو در بیانیهای اعلام کرد: به دلیل نیاز به گسترش جنگ، ما مقدار اولیهای از غذا را به ساکنان غزه ارائه خواهیم داد تا اطمینان حاصل شود که قحطی رخ نمیدهد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: قحطی ممکن است ادامه عملیات موسوم به ارابههای گیدئون با هدف نابودی حماس را به خطر بیندازد.
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم مانع از کنترل حماس بر توزیع کمکها خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که این کمک ها به دست این گروه نمی افتد.
هنوز مشخص نیست که کمکها چه زمانی و چگونه وارد غزه خواهند شد.
در همین حال «ایتامار بنگویر» وزیر امور امنیت داخلی این رژیم، تصمیم نتانیاهو برای ارسال کمک های اولیه به غزه را یک اشتباه بزرگ توصیف کرد.
وی ادعا کرد: هرگونه کمک بشردوستانهای که وارد غزه شود به نفع حماس خواهد بود، در حالی که گروگانها در تونلها رنج میبرند. نتانیاهو در تصمیم خود به ارسال کمک، اشتباه بزرگی مرتکب شده است و او حتی اکثریت آرا را برای این تصمیم ندارد. حماس باید سرکوب شود، نه اینکه به آن کمک برای بقا داده شود.
به گزارش >>ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.