یزدان خسروی روز یکشنبه در خبری که برای >>ایرنا ارسال کرد با اشاره به گام بلند خیرین راهساز در روانسر افزود: این خیرین با تأمین این مصالح راهسازی، نقشی مهم در توسعه راههای روستایی ایفا کردند؛ اقدامی که گامی مؤثر در جهت رفع محرومیت، کاهش تصادفات و افزایش رفاه عمومی به شمار میرود.
وی اضافه کرد: نخستین جلسه کمیته خیرین راهسازی شهرستان روانسر با حضور فرماندار و جمعی از خیرین برگزار شد که در این نشست، با هدف بهبود زیرساختهای حمل و نقل روستایی و با تکیه بر ظرفیتهای مردمی، تفاهمنامههایی برای تأمین مصالح پروژههای راهسازی در مناطق محروم امضاء شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه اضافه کرد: بر اساس این تفاهمنامهها، خیرین راهساز شهرستان روانسر در مجموع ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن مصالح سنگی شکسته شامل پنج هزار تن مصالح زیر اساس و ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن مصالح اساس به ارزش تقریبی ۴۵ میلیارد ریال تأمین کردند که از طریق کارخانههای سنگشکن جهت اجرای پروژههای بهسازی مسیرهای روستایی به اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان روانسر تحویل داده شده است.
خسروی افزود: این مصالح در مسیرهای مهم و پر استفاده روستاهای فیروزه سنجابی، حسین آباد، تپهرش، باباحیران، چشمه پنبه، قلعه فرج اله بیگ، ده باغ، آهنگران، مله ترشکانه و بلهزین؛ مناطقی که با کمبود شدید زیرساختهای مناسب جادهای روبهرو هستند.
وی افزود: خیرین راهساز گروهی از نیکوکاران و فعالان اجتماعیاند که بدون چشمداشت مالی، در زمینه تأمین مصالح، تجهیزات و حتی اجرای پروژههای عمرانی مشارکت میکنند این حرکت مردمی، که در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته، نمونهای روشن از سرمایه اجتماعی در خدمت توسعه پایدار است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه، با تأکید بر اهمیت این اقدام گفت: مشارکت خیرین راهساز نهتنها سرعت اجرای پروژهها را افزایش میدهد، بلکه باعث صرفهجویی در منابع دولتی و ارتقای کیفیت زندگی مردم در مناطق محروم میشود.
خسروی ادامه داد: بهسازی راههای روستایی باعث افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی، آموزشی و اقتصادی شده و در بلندمدت نقش مهمی در کاهش مهاجرت، کاهش تصادفات و افزایش عدالت منطقهای خواهد داشت.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.