دوشنبه، 29 اردیبهشت، 1404

تقویت ارتباط با قرآن در جامعه نیاز به ابتکارات نو دارد

>>به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در دیدار با جمعی از قاریان ممتاز قرآن کشورمان در سرزمین وحی با اشاره به سیاست های بدخواهان اسلام برای القای توهم جدائی شیعه از قرآن و فاصله افکندن میان اهل سنت و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، گفت: این یک سیاست محوری برای بدخواهان اسلام در طول تاریخ، بویژه در قرن اخیر، بوده است تا اینطور القا کنند که شیعه فقط با اهل بیت(ع) پیوند خورده و نسبتی با قرآن مجید ندارد؛ اما با منش اهل بیت و علمای تاریخ تشیع و تدابیر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، این توطئه و تبلیغ خنثی شد.

سرپرست حجاج ایرانی درباره توجه ویژه شیعه به قرآن، به ذکر چند نمونه تاریخی، از صدر اسلام تا تاریخ معاصر پرداخت و گفت: نمونه های این موضوع فراوان است اما مثلاً یکی از ویژگی های خانم فضه، کنیز حضرت صدیقه طاهره(س)، تکلم با قرآن بود، و ایشان دو دهه از حیات خویش را به این نحو سپری کرد که بسیاری از سخن گفتن ها و پاسخ دادن های ایشان به سوالات با آیات قرآن مجید بود.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت مستمر ارتباط با قرآن کریم، خاطرنشان کرد: برای تعمیق این ارتباط، باید ابتکارات هم روز به روز بیشتر و جذاب تر شود.

نواب همچنین بیان کرد: اگرچه تعداد حاضرین در برنامه ها بسیار مهم است، اما کیفیت کار اهمیت بالاتری دارد و به همین دلیل باید در مراسم ها به تاثیرگذاری توجه جدی داشت.

وی به قاریان حاضر در جلسه توصیه کرد که در تبلیغات قرآنی در مدینه النبی(ص) به ترویج سیره و اخلاق پیامبر اسلام(ص) توجه ویژه ای داشته باشند؛ چراکه ممکن است شنیدن یک آیه و تدبر در آن، زندگی یک انسان را متحول کند.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین در توصیه دیگری به قاریان، از آنان خواست که در مکه مکرمه به سیره و منش حضرت ابراهیم (ع) به عنوان بنیان گذار کعبه نیز به طور جد بپردازند.

11 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها