به گزارش خبرنگار >>ایرنا، قدرت اله ولدی روز یکشنبه در جلسه بررسی طرح های حوزه صنعت شهرستان در فرمانداری بروجرد گفت: این اقدام برای سال ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ برنامهریزی شده که صنایع اتاقسازی خودرو، صنایع چوب، صنایع پلاستیک و صنایع غذایی و صنایع گیاهان دارویی در شهرستان رونق اقتصادی و اشتغالزایی خوبی دارد که این صنایع در نواحی صنعتی مستقر و فعالیت کنند.
وی افزود: از سرمایهگذاران در اینخصوص حمایت میشود، نواحی صنعتی مورد حمایت شرکت شهرکهای صنعتی لرستان است و اراضی متناسب با نواحی شناسایی و اختصاص داده میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: شهرک صنعتی شمار یک بروجرد دارای ۹۸ قرارداد است که ۸۱ طرح بهرهبرداری شده و ۱۶ طرح به افتتاح نرسیده و چهار واحد دچار مرگ صنعتی و از دستور کار خارج شدند.
فرزاد محمدی اظهار کرد: شهرک صنعتی شمار یک بروجرد دارای ۹۸ قرارداد است که ۸۱ طرح به بهرهبرداری و ۱۶ طرح به بهرهبرداری نرسیده و سه واحد دچار مرگ صنعتی و از دستور کار خارج شدند.
وی افزود: در شهرک صنعتی شماره یک بروجرد از ۱۶ طرحی که به بهرهبرداری نرسیده ۱۰ طرح بالای ۶۰ درصد پیشرفت و ۶ طرح زیر ۶۰ درصد پیشرفت است که پیگیر احیا و راهاندازی آنها هستیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با اشاره به اینکه ۶۵ واحد صنعتی در شهرک صنعتی شماره یک بروجرد فعال هستند، گفت: هم اکنون ۱۶ واحد غیرفعال و ۹ واحد که قابل احیا هستند شناسایی و برای احیای آنان برنامهریزی شده و چهار واحد نیز پروانه بهرهبرداری آنان باطل شده است.
محمدی افزود: برای سال جاری احیا و بازسازی ۹ واحد صنعتی و ۱۰ طرح بالای ۶۰ درصد که در مجموع ۱۹ واحد صنعتی برنامهریزی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: لرستان دارای ۲۰ شهرک صنعتی است که اعتبار آنان هزار میلیارد ریال بوده که ۵۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص داده شده که بسیار کم است.
محمدی افزود: شهرک صنعتی شماره یک بروجرد دارای مشکلات آب و مخابرات است که زیر ساخت مخابرات شهرک نسل یک و ۲ فراهم شده که برای فیبر نوری شرکت مخابرات اقدامات را انجام دهد و بهصورت قسطی پرداخت شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی اشترینان بیان کرد: در منطقه ویژه اقتصادی اشترینان ۲۰ طرح صنعتی تعریف شده که تاکنون به بهرهبرداری نرسیده ۱۰ طرح بالای ۶۰ درصد و ۱۰ طرح زیر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
محمدی با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی اشترینان ۶۸ هکتار است، افزود: پروژه احداث نیروگاه تولید برق خورشیدی و احداث پست ۳۰ مگاواتی با مشارکت برق توانیر که سهم اعتباری شهرکهای صنعتی با ۳۶۰ میلیارد ریال که ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره با اینکه منطقه ویژه اقتصادی اشترینان در زیرساختهای برق و گاز مشکلی ندارد، اظهارکرد: منطقه ویژه اقتصادی اشترینان مشکل تامین آب دارد و نباید صنایع آب بر به منطقه وارد شوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: منطقه ویژه اقتصادی اشترینان دارای ۱۱ پروژه که ۹ پروژه انجام شده و در سال جاری هفت پروژه با ۲۸۰ میلیارد ریال در منطقه ویژه اقتصادی اشترینان تعریف شده است.
محمدی با اشاره به احداث شهرک صنعتی شماره ۳ بروجرد در روستای گوشه محسن بن علی در جوار شهرک صنعتی شماره یک افزود: احداث شهرک شماره سه بروجرد نیازمند اعتبارات ملی برای تملک اراضی است. وی اظهار کرد: نواحی صنعتی در ۵۰ هکتار زمین قابلاجرا هستند که بر اساس ارزیابی کارشناسان شرکت شهرکهای صنعتی در اراضی منابع طبیعی که مستعد هستند احداث میشوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: یک شهرک فناوری سهم لرستان که راستای گیاهان دارویی تخصیصدادهشده که در صورت تأمین زمین امکان احداث آن در بروجرد وجود دارد.