جمعه، 26 اردیبهشت، 1404

۱۵ اولویت مهم برای توسعه اقتصادی در کهگیلویه وبویراحمد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه وبویراحمد با تشریح جزئیات این برنامه ها اظهار کرد: نکته حائز اهمیت در اجرا و عملیاتی کردن این برنامه راهبردی هماهنگی و انسجام و جلوگیری از هر گونه موازی کاری است.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه وبویراحمد شاهینی در این زمینه گفت: این ۱۵ اولویت و راهبرد مهم اقتصادی چراغ راه و چشم انداز روشن بخش اقتصادی استان را برای سال جاری و دستگاه های اجرایی و عضو کارگروه اقتصاد و سرمایه گذاری و اشتغال مشخص می کند.

شاهینی همچنین بر لزوم تمرکز بر این محورها و برنامه راهبردی برای تحقق اهداف توسعه‌ای تأکید کرد.
شاهینی گفت: «این اولویت‌ها با توجه به نیازهای اساسی استان و در راستای سیاست‌های کلی کشور تعیین شده‌اند و اجرای به‌موقع آن‌ها نقش مؤثری در رشد اقتصادی و بهبود خدمات عمومی خواهد داشت.
وی با اشاره به برخی از این محورها و اولویت‌های مهم اقتصادی تاکید کرد که ارایه پیشنهادها و راهکارهایی برای بهبود فضای کسب و کار و ارایه برنامه برای ارتقای معیشت و ظرفیت سازی اقتصادی خانوارهای استان از جمله این برنامه هاست.

وی پیگیری توسعه صادرات کالا و خدمات بخشهای مختلف صنعتی تولیدی معدنی کشاورزی و خدماتی،بررسی علل رکود یا توقف واحدهای تولیدی و صنعتی و ارایه راهکارهایی برای حل مشکل ، بررسی پیگیری و هماهنگی امور اصناف و تنظیم بازار کالا و خدمات در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط و همچنین پیگیری تهیه و اجرای الگوی کشت مناسب بر اساس آمایش سرزمین و عدم حمایت از تولید محصولات کشاورزی خارج از الگوی کشت را از دیگر برنامه‌های مهم و اولویت های اساسی برای رونق بخش اقتصادی استان در سال جاری‌ عنوان کرد.

شاهیتی گفت: پیگیری مصرف بهینه آب در بخش های اقتصادی و ارایه راهکارهایی برای توسعه صنایع دستی صنایع تکمیلی و تبدیلی کشاورزی و تنوع بخشی به اقتصاد روستایی و عشایری از دیگر برنامه‌های مهم اقتصادی است که دستگاه‌های متولی باید در سال جاری به آن اهتمام ورزند.

ارایه ساز و کارهایی برای بهره گیری بیشتر از ظرفیتهای قانونی و اجرایی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و بازارچه های مرزی، برنامه هایی برای توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی استان ارایه برنامه هایی برای حمایت از سرمایه گذاری در کار آغازبان (استارت آپ ها) کسب و کارهای نوین و دانش بنیان و توسعه کسب و کارهای جدید و کار آفرینی با همکاری کارگروه زیربنایی توسعه روستایی عشایری و شهری و آمایش سرزمین ، محیط زیست و کارگروه آموزش ،پژوهش فناوری و نوآوری نیز از دیگر برنامه‌های مهم و قابل اجرا از سوی دستگاه‌های متولی در حوزه اقتصادی و اشتغال است.

وی بسترسازی ایجاد و توسعه برنامه های بلند مدت و میان مدت اشتغال به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته، روستایی و مرزی در چهارچوب برنامه های توسعه و اهداف توسعه پایدار و پیگیری و ارایه پیشنهاد در خصوص جذب سرمایه گذاری در بخشهای مختلف اقتصادی با توجه به مزیت های نسبی و رقابتی به ویژه در مناطق روستایی و بررسی وضعیت و نظارت بر بازار کار استان و ایجاد بانک اطلاعاتی متقاضیان کار و استفاده از آموزشهای فنی حرفه ای و مهارتی در چهارچوب صلاحیت حرفه ای ملی در سطح استان و ارایه راه حل برای کاهش بیکاری را از دیگر برنامه های مهم و اولویت های اقتصادی استان در سال جاری عنوان کرد.

شاهینی گفت: ارایه برنامه های پیشنهادی برای حمایت از رسته فعالیتهای اولویت دار با رعایت تصمیمات شورای عالی اشتغال و اسناد آمایش سرزمین، بررسی و پیشنهاد نیازهای آموزشی مهارتی و فنی و حرفه ای بخش دولتی و مراکز غیر دولتی متناسب با نیازهای بازار کار و همچنین برنامه زمان بندی فعالیت‌های کارگروه به تصویب رسید که بر اساس آن اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت با زمانبندی مشخص تعیین شدند.

شهاینی یادآور شد: همچنین چارچوب اجرایی و برنامه عملیاتی اولویت‌های مصوب کارگروه به تصویب رسید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: بر اساس این چارچوب اقدامات اجرایی با تعیین مسئولیت‌ها و زمان بندی دقیق جهت تحقق اهداف کارگروه تنظیم شده است.

تهیه برنامه عملیاتی وظیفه محول شده،
تعیین وظایف هر یک از دستگاه‌های مرتبط، ارائه گزارش اقدامات انجام شده و نتایج حاصله، ارزیابی اثر فعالیت انجام شده در جامعه هدف، ارائه گزارش آسیب شناسی ، بررسی موانع چالش‌ها و ارائه راهکارها
دستور کار دوم جلسه؛ بررسی گزارش عملکرد شرکت آب منطقه‌ای و اداره کل صنعت و معدن در خصوص مصوبات جلسه قبل بود .
این دستور کار با هدف پایش پیشرفت پروژه‌ها، شناسایی چالش‌ها و تعیین راهکارها ارائه شد.

شاهینی،رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لوح تقدیری را از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استاندار اهدا کرد.


این لوح تقدیر به پاس خدمات ارزشمند جناب آقای دکتر رحمانی در اجرایی موفقیت آمیز سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی جناب آقای دکتر پور محمدی رئیس سازمان برنامه بودجه کشور اعطا شده است

18 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها