>>به گزارش ایرنا، مهدی جمالینژاد عصر پنجشنبه در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با اشاره به جایگاه برجسته این استان در عرصه علم و فناوری اظهار کرد: اصفهان پس از تهران بیشترین تعداد شرکتهای دانشبنیان کشور را در خود جای داده است و بیش از ۱۰ درصد از کل این شرکتها در این خطه فعالند.
وی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را با داشتن بیش از ۷۸۰ شرکت و مؤسسه فناور، بزرگترین قطب تجمع شرکتهای دانشبنیان در سطح ملی دانست و افزود: این شهرک اخیراً از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دبیرخانه ملی تربیت مدیران حرفهای پارکهای علم و فناوری کشور انتخاب شده است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه جشنواره شیخ بهایی نمادی از استمرار تاریخی زیستبوم نوآوری این استان است، آن را قدیمیترین رویداد حوزه فناوری نوظهور کشور خواند و افزود: این گردهمایی مهم، نماد عزم ملی برای بهرهگیری از ظرفیت جوانان نخبه و فناور در راستای تحقق توسعه کشور است.
وی با اشاره به رویکرد جدید مدیریت استان در اولویت دادن به فناوری هوش مصنوعی، تأکید کرد: این فناوری میتواند در رشد اقتصاد دانشبنیان و حل چالشهایی نظیر ناترازی انرژی، خشکسالی، تنش آبی و آلودگی هوا نقشآفرین باشد.
جمالینژاد با قدردانی از تمامی دستاندرکاران جشنواره، از وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه خواست حمایت بیشتری از دانشگاههای استان و شهرک علمی تحقیقاتی داشته باشند.
استاندار اصفهان خطاب به جوانان فناور کشور گفت: مردم به شما دل بستهاند. شاید ما نتوانستهایم آنگونه که باید حمایتتان کنیم اما باور داریم خلاقیت و تلاش شما آیندهای روشن برای ایران رقم خواهد زد.
به گزارش >>ایرنا، جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بهعنوان نخستین رویداد فناوری و فنآفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات برگزار شد.
نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی روز گذشته ۲۴ اردیبهشت با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فنآفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان در کلان شهر اصفهان آغاز شد.