>>به گزارش ایرنا، فاطمه محمدبیگی روز پنجشنبه در دومین همایش ملی رویش امید در تالار قدس حرم مطهر رضوی افزود: سالانه پنج درصد کاهش تعداد زنان بارور را شاهد هستیم و به عبارت دیگر زمینه فرزندآوری سالانه پنج درصد در کشور کم میشود.
وی ادامه داد: باید از «پنجره جمعیتی» که آخر این دهه در کشورمان بسته میشود، بهره گیری کنیم و آنچه امکانات، بودجه و تشویق برای فرزندآوری است در همین چند سال قابلیت استفاده دارد.
نایب رییس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بعد از سال ۱۴۱۰ تعداد زنان بارور کاهش مییابد، اگر زمین، خودرو و دیگر مشوقها لازم است باید اکنون بدهیم، تعلل و عدم اجرای قوانین به کشور ضربه میزند.
وی افزود: در سال ۹۶ حدود ۱۰ میلیون زن در سن باروری و ۲ میلیون موالید داشتیم و پارسال ۱۶ میلیون زن در سن باروری و ۹۸۰ هزار تولد ثبت شد که نشان میدهد با وجود افزایش تعداد زنان در سن باروری به دلیل تغییر نگرش فرزندآوری از سرمایه بودن به هزینه بودن شاهد کاهش تولدها بودهایم.
محمدبیگی گفت: در اینجا نقش دولت و مجلس شورای اسلامی پررنگ است که باید در راستای فرزندآوری حمایت کنند و تسهیلات لازم را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه باید از اجرای قوانین و بستههای جدید کمک بگیریم، بیان کرد: هم برای ازدواج مجردها و هم برای بانوان در سن باروری اتخاذ تدابیر ویژه لازم است.
دومین همایش ملی طرح «رویش امید» با حضور هزار زوج نابارور که با حمایت موسسه خدمات درمانی بسیج دارای فرزند شدهاند روز پنجشنبه در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.