>>به گزارش ایرنا، مهدی زندیهوکیلی عصر دوشنبه در نشست با برخی از مدیران دستگاههای اجرایی و مدیران صنایع بزرگ استان در پارک علم و فناوری، افرود: همچنین، برگزاری کارگاهها، سمینارها و رویدادهای اختصاصی، ارتباط بین پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت را تسهیل میکند و موجب تبادل دانش و تجربه بین آنها خواهد شد.
وی ادامه داد: به این ترتیب، پارک علم و فناوری استان میتواند به عنوان کاتالیزوری برای رشد و توسعه ایدههای نوآورانه عمل کرده و به پیشرفت اقتصادی و علمی منطقه کمک کند.
استاندار مرکزی با اشاره به نقش کلیدی پارکهای علم و فناوری در توسعه فناوریهای پیشرفته و تاکید بر اینکه در پارک علم و فناوری فرصت و میدان برای حرکت روی مرزهای دانش فراهم است، اظهار کرد: نکته کلیدی اینجاست که بسیاری از محصولات تولیدی در استان، حاصل تلاش جوانان دانشآموخته و فناور است، نه لزوما صنعتگران سنتی چراکه این افراد تولیداتی در سطح دانش و فناوری روز دنیا ارائه میدهند.
زندیهوکیلی با اشاره به راهاندازی یک شهرک صنعتی دانشبنیان در استان، تصریح کرد: هماکنون ۳۷ شهرک صنعتی در استان داریم که عمدتا تولید انبوه و صنعتی دارند، اما این شهرک جدید با هدف پیوند علم و صنعت، ویژه شرکتهای دانشبنیان و فناور طراحی خواهد شد.