سه‌شنبه، 23 اردیبهشت، 1404

سرپرست دانشگاه شهرکرد معرفی شد

>>به گزارش ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: انتظار می‌رود در تحقق شعار سال و در راستای سرمایه‌گذاری برای تولید در حوزه علم و دانش که در نهایت منجر به تولید شود؛ دانشگاه نقش‌آفرینی موثری داشته باشد.

عبدالعلی ارژنگ افزود: با توجه به اینکه گفتمان دولت چهاردهم گفتمان نخبگانی و وفاق است استفاده از ظرفیت و توان نخبگان به عنوان یک ضرورت باید مورد توجه باشد.

وی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت جوانان، بانوان و نخبگان در مسوولیت‌های مختلف دانشگاه تاکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تعامل بین دانشگاه شهرکرد با سایر مراکز آموزش عالی امری ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه تامین زمین برای ساخت مسکن اساتید، کارکنان و هیات علمی یکی از خواسته‌های اصلی دانشگاه شهرکرد است، گفت: این موضوع درجلسه‌های مختلف با حضور مسوولان راه و شهرسازی در استان و مسایل حقوقی درسطح وارتخانه بر اساس تفاهمنامه بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و راه وشهرسازی پیگیری و نهایی می‌شود.

ارژنگ افزود: رسیدگی به موضوع مطالبات صنفی کارکنان دانشگاه و تخصیص اعتبار برای طرح‌های نیمه تمام و توسعه‌ای در دستور کار قراردارد.

>>اجرای اصول برنامه هفتم توسعه مهمترین راهبرد دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه این دانشگاه از ظرفیت زیادی برخوردار است گفت: تلاش‌های زیادی از سوی بسیاری دلسوزان در این دانشگاه انجام شده است و تلاش می‌شود این رویکرد برای کسب جایگاه‌های بهترادامه یابد.

سعید کریمی افزود: حرکت در مسیر سیاست‌ها و برنامه‌های دولت چهاردهم و اجرای اصول برنامه هفتم توسعه از مهمترین راهبرد مدیریت جدید دانشگاه شهرکرد است.

وی اظهار داشت: همچنین عملیاتی کردن شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سرمایه گذاری برای تولید با مشارکت مردم و تبدیل علم به ثروت از دیگر راهبردهای دانشگاه شهرکرد است.

سرپرست جدید دانشگاه شهرکرد با اشاره به خشکسالی موجود در استان گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های این دانشگاه مدیریت فضای سبز است و تلاش می‌شود با جمع‌آوری آب‌های سطحی، تصفیه فاضلاب شهری وتولید آب خاکستری برای کشت و مسائل کشاورزی استفاده شود.

کریمی با اشاره به ناترازی انرژی افزود: استفاده از انرژی پاک با توجه به زیرساخت‌های موجود در دانشگاه یکی از برنامه‌های توسعه ای این دانشگاه است.

وی اظهار داشت: رسیدگی به وضع معیشتی اعضای هیات علمی، کارکنان و جذب نیروهای انسانی و توجه بیشتر به نیروهای شرکتی از دیگر برنامه‌های پیش‌روی این دانشگاه است.

کریمی با تاکید بر توسعه شرکت‌های اقتصادی در دانشگاه گفت: برای محقق شدن این امر اساسنامه‌ای در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تهیه شده است و باید تاییدیه هیات و زیران در این خصوص دریافت شود تا درآمدزایی اختصاصی افزایش داده شود.

وی اضافه کرد: افزایش ارتباط با جامعه صنعتی یکی دیگر از اولویت‌های کاری دانشگاه شهرکرد است و امید می‌رود این ارتباط با استفاده از ظرفیت دانشگاه، اعضای هیات علمی و همیاران دانشگاه گسترش یابد.

کریمی در خصوص جذب دانشجویان خارجی نیز افزود: طبق دستورالعمل باید جذب دانشجویان خارجی از طریق شرکت‌های واسطه‌ای انجام شود مگر اینکه وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در دستورالعمل‌ها تغییر ایجاد کند.

وی یادآور شد: در زمان حاضر با توجه به زیرساخت‌های موجود دانشجویان خارجی از طریق شرکت‌های واسط در دانشگاه شهرکرد جذب می‌شوند و تلاش می‌شود شمار این دانشجویان افزایش یابد.

>>ایجاد دانشگاه‌های مساله محور؛ ضرورتی که باید جدی گرفته شود

مسوول دفتر نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب دانشگاه شهرکرد گفت: امروز با نسل چهارم دانشگاه‌ها که به عنوان دانشگاه‌های مساله محور شناخته می‌شوند روبرو هستیم.

حجت‌الاسلام مالک حسنی با اشاره به نسل اول و دوم دانشگاه‌ها به عنوان دانشگاه‌های پژوهش محور و کارآفرین افزود: هر چند رویکرد دانشگاه‌ها هنوز پرورش‌محور است اما ضروری است که براساس تاکید رهبر معظم انقلاب دانشگاه‌ها را به سمت دانشگاه‌های مساله محور هدایت کرد.

وی اصافه کرد: دانشگاه‌ها هنوز برای تبدیل به دانشگاه‌های مساله محور مشکلاتی دارند.

حسنی افزود: در مقام و جایگاه استاد باید بدانیم مسائل و مشکلات مردم و جامعه چیست و با تربیت نخبگانی متخصص برای حل مشکلات جامعه تلاش شود.

وی گفت: وقتی فضا برای کار و تلاش وجود داشته باشد و مسایل یک منطقه احصا شود فرصت برای پرداختن به مسائل حاشیه ای وجود ندارد.

حسنی بر ضرورت تعیین تکلیف زمین‌های دانشگاه شهرکرد همانند ۳۶ دانشگاه دیگر در کشور تاکید کرد.

وی یادآور شد: انتظار می‌رود با توجه به محرومیت استان با تربیت نیروی انسانی نخبه به صورت جدی‌تری به این دانشگاه نگاه شود.

>>روند افزایشی شمار دانشجویان دانشگاه شهرکرد از پنج هزار و ۵۰۰ به هفت هزار و ۸۰۰ نفر

رییس سابق دانشگاه شهرکرد با اشاره به افزایش شمار دانشجویان این دانشگاه از پنج هزار و ۵۰۰ دانشجو در سال ۱۴۰۰ به هفت هزار و ۸۰۰ دانشجو در سال ۱۴۰۳ افزود: در زمان حاضر ۴۰۰ نفر هیات علمی در دانشگاه شهرکرد مشغول به فعالیت هستند.

یاسر پیرعلی افزود: احداث خوابگاه ۲۶۴ نفری دختران در فارسان، یکی از مهمترین طرح‌ها و برنامه‌هایی بود که در سه سال گذشته در دانشگاه شهرکرد اجرایی شد.

وی اظهار داشت: با توجه به سیاست‌های دولت چهاردهم در بحث سرمایه‌گذاری چند طرح سرمایه گذاری از جمله گلخانه هیدروپونیک، مرکز نوآوری زنجیره فولاد و نیروگاه ۱۰ مگاواتی برق در دانشگاه شهرکرد آغاز شده است و با اجرای این طرح‌ها به خصوص نیروگاه برق درآمد دانشگاه افزایش می‌یابد.

رییس سابق دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه محیطی علمی و نخبگانی است و تلاش شد در این فضا انتصابات و فعالیت‌های سیاسی و جناحی انجام نشود.

وی استفاده از ظرفیت بانوان و نیروهای نخبه همواره به عنوان یک راهبرد در دانشگاه شهرکرد مورد توجه بوده است.

پیرعلی با تاکید بر ضرورت ساختارسازی در دانشگاه شهرکرد گفت: در حوزه معاونت آموزشی مرکز آزمون و مرکز زبان برای نخستین بار فعال شد.

وی جذب ۵۰۰ دانشجوی بین‌الملل، ایجاد ۳۲ رشته جدید فوق لیسانس و دکترای بین رشته‌ای و دارای پیوست اشتغال از مهمترین دستاوردهای دانشگاه شهرکرد طی سه سال گذشته بوده است.

رییس سابق دانشگاه شهرکرد یادآور شد: افزوده شده رشته کشاورزی هسته‌ای با رشته حشره شناسی به رشته‌های دانشکده کشاورزی و بورس تحصیلی حین صنعت در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.

وی با اشاره به رسوب ۶۰ پرونده ارتقا در هیات ممیزی دانشگاه گفت: تمام این پروندها ساماندهی داده شد و همچنین ۵۸ نفر در این مدت ارتقا گرفته‌اند.

در این آیین سعید کریمی دهکردی به عنوان سرپرست دانشگاه شهرکرد معرفی و از خدمات یاسر پیرعلی تقدیر شد.

به گزارش >>ایرنا، دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن و هفت دانشکده پذیرای هفت هزار دانشجو و ۳۸۸ عضو هیات علمی است.

8 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها