>>به گزارش ایرنا، آیین آغاز عملیات احداث نیروگاه خورشیدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور مهدی جمالینژاد استاندار اصفهان صورت گرفت.
این پروژه با هدف تأمین پایدار انرژی، تقویت توان تخصصی داخلی و استفاده از ظرفیت شرکتهای فناور در مسیر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر کلید خورد.
در گام(فاز) نخست این پروژه، ۱۷ هکتار از اراضی خارج از محدوده توسعهای شهرک یاد شده برای احداث مزرعه خورشیدی با ظرفیت نهایی هشت مگاوات به بخش خصوصی واگذار شده است.
واگذاری این زمینها بصورت قرارداد ۲۰ ساله و با اولویت شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک انجام میشود.
در گام نخست اجرای پروژه مورد نظر، قرارداد احداث سه مگاوات از ظرفیت کل نیروگاه با مشارکت سه شرکت فناور و سرمایهگذاری بیش از یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال امضاء و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
به گفته رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، این نیروگاه با رویکرد استفاده از انرژی پاک، الگوسازی برای مشارکت بخش خصوصی و اشتغالزایی، یکی از گامهای مهم شهرک علمی و تحقیقاتی در مسیر تحقق اقتصاد دانشبنیان محسوب میشود.
همزمان با این مراسم، دفتر ویژه استاندار اصفهان در برج فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز گشایش یافت.
استاندار اصفهان در نشست خبری امروز گفت: این دفتر با هدف تسهیل ارتباط بیواسطه مدیران ارشد استان با جامعه فناوران، بررسی مسائل و چالشهای شرکتهای دانشبنیان و پشتیبانی عملیاتی از زیستبوم نوآوری، راهاندازی شده است.
مهدی جمالینژاد خاطرنشان کرد: این دفتر در میان بیش از ۷۶۰ شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی قرار دارد و بستری برای هماندیشی، سیاستگذاری و همافزایی میان اجزای مختلف زیستبوم نوآوری در استان خواهد بود.
به گزارش >>ایرنا، اصفهان نخستین و تنها شهرک علمی و تحقیقاتی کشور را در خود دارد که ایده ایجاد پارکهای علم و فناوری از آن از سال ۱۳۸۰ شکل گرفت و امروز این شهرک در سایه حمایت دولت و تلاش فناوران و بخش خصوصی، یکی از بزرگترین مجموعههای دانش بنیان ایران با حدود ۷۰۰ واحد و شرکت فناور و دانش بنیان و حدود ۹ هزار شاغل بهشمار میرود.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای مراکز رشد مقدماتی و جامع و پارک علم و فناوری شیخ بهایی است.
هدف از راهاندازی مرکز رشد، حمایت از کارآفرینان و دانش پژوهان تحصیل کرده است بطوریکه امکانات و تسهیلاتی را که کارآفرینان برای تبدیل ایدهها، خلاقیتها و دستاوردهای علمی خود به محصولات قابل عرضه به بازار نیاز دارند در این مرکز در اختیار آنها قرار میگیرد و به آنها کمک میشود تا بتوانند شرکتهای جدیدی را تاسیس کنند.
دفتر مرکز منطقهای توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری یونسکو(IRIS) نیز از سال ۱۳۸۸ در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر شده است.