>>به گزارش ایرنا، کاظم فلاحی دوست شنبه شب در نشست با اصحاب رسانه افزود: این طرح ها با ۸۳۰ میلیارد ریال اعتبار احداث و آماده بهره برداری شده است.
وی بیان کرد: پایگاه امداد و نجات در زمینی به مساحت ۱۲هزار متر مربع و با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریال در منطقه سپیدار،پایگاه امداد و نجات راک و مرکز نگهداری سگ های تجسس از طرح های مهم آماده بهره برداری در بخش امداد و نجات استان است.
فلاحی دوست با یادآوری این نکته که سگ های امدادگر هم مانند دیگر نجاتگران باید در شرایط جسمانی مناسب باشند تا بتوانند کمک رسانی مطلوب انجام دهند تصریح کرد: مرکز استقرار سگ های تجسس جایگزین کانکس محل نگهداری آنان شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد همچنین از به ثمر نشستن تلاش ها برای تامین زمین و مجوز چهار پایگاه امداد و نجات در جاده های پرتردد کاکامبارک و دژسلیمان در گچساران، قیصر بهمئی و جاده حادثه خیز یاسوج به اصفهان خبر داد و تاکید کرد: این طرح ها نیز در آینده نزدیک کلنگ زنی خواهد شد.
وی با یادآوری حادثه خیز بودن منطقه گردشگری کاکا مبارک و پرتردد بودن جاده منطقه دژسلیمان در مسیر بنادر جنوبی تاکید کرد: احداث این پایگاه ها از ضرورت های امداد و نجات در کهگیلویه و بویراحمد بوده که در مسیر تحقق قرار گرفته است.
فلاحی دوست با یادآوری اینکه ۱۱ سال است که مسوولان در حال تلاش برای احداث پایگاه امداد و نجات در قیصر بهمئی هستند تاکید کرد: زمین احداث پایگاه امداد و نجات این در زیرساخت در مرز استان چهارمحال بختیاری قرار دارد با امضای دکتر عارف معاون رییس جمهور تامین شده و در آینده نزدیک کلنگ احداث آن به زمین زده می شود.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره کمبودهای امداد و نجات در استان تاکید کرد: ایجاد سالن های مدیریت بحران در همه شهرستان ها از نیازهای مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد به شمار می رود که هنوز محقق نشده است.
فلاحی دوست از فرمانداران شهرستان های مختلف کهگیلویه و بویراحمد خواست تا با تامین زمین مورد نیاز سالن های مدیریت بحران زمینه تحقق این نیاز اساسی را فراهم کنند.
وی بیان کرد: با تعامل خوب مسوولان محلی در شهرستان گچساران زمین مورد ایجاد سالن مدیریت بحران این شهرستان در منطقه خنگ بنار در نزدیکی شهر دوگنبدان فراهم شده و این طرح به زودی کلنگ زنی می شود.