چهارشنبه، 17 اردیبهشت، 1404

امام جمعه شهرکرد: محرومیت‌زدایی از مناطق محروم ضرورتی اجتناب ناپذیر است

>>به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن پورفاطمی روز سه‌شنبه در دیدار با جهادگران بسیج سازندگی چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به محرومیت‌های مناطق محروم و روستایی مسوولان با احصای مشکلات و تنگناهای مناطق هدف در راستای برطرف کردن این مشکلات و محرومیت‌زدایی گام‌های موثری بردارند.

وی بر ضرورت همراهی مسوولان استان با گروه‌های جهادی برای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم چهارمحال و بختیاری تاکید کرد.

امام جمعه شهرکرد گفت: محرومیت‌زدایی و انجام کارهای عام‌المنفعه گروه‌های بسیجی و جهادی در ایام صلح طرحی زیبا و خداپسندانه است که نیروهای مقتدر نظامی کشور از جمله سپاه پاسداران در کنار برنامه‌های مختلف انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: این اقدام خداپسندانه گروه‌های جهادی و خدمت‌رسانی به مناطق محروم در شرایطی که کشور در آماج تحریم‌های ظالمانه دشمن قرار دارد مایه مباهات است که باید با قوت و قدرت ادامه یابد.

>>ثبت ۳۰۰ گروه جهادی تخصصی

مسوول بسیج سازندگی چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر هزار و ۵۸۶ گروه جهادی درعرصه‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند که در راستای تخصصی و کیفی کردن این گروه‌ها تاکنون ۳۰۰ گروه جهادی به ثبت رسیده است.

سرهنگ هوشنگ فولادی افزود: اعزام ۵۲۰ گروه جهادی در ۱۲ عرصه پزشکی، دامپزشکی، محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، آموزشی، فرهنگی و عمرانی به مناطق محروم استان از جمله خدمات بسیج سازندگی در چهارمحال و بختیاری است.

وی آموزش و توانمندسازی ۶۰۰ گروه جهادی تخصص‌محور، آموزش نحوه خدمات‌رسانی و کمک‌رسانی به ۲هزار نفر از جهادگران در عرصه‌های مختلف، ساخت و تکمیل ۶۷ پروژه شاخص با همت گروه‌های جهادی، جمع‌آوری ۲۱ میلیارد ریال برای کمک به آسیب‌دیدگان غزه، برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی، اهدای تجهیزات به چهار قرارگاه منطقه‌ای و پهنه‌ای از جمله اقدامات بسیج سازندگی در چهارمحال و بختیاری است.

فولادی با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان در چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای اجرای این طرح کشوری ۲ هزار گروه جهادی دانش‌آموزی از سراسر کشور برای رنگ‌آمیزی و شاداب‌سازی مدرسه‌ها عازم این استان می‌شوند.

وی بهره‌برداری از۲۶ پروژه راه روستایی و جاده بین مزارع، ساماندهی گلزار شهدا، آسفالت جاده بین روستایی و ساماندهی جاده‌های بین مزارع، ساخت ۹۶ واحد مسکونی مددجویی، اجرا، مرمت و بازسازی ۲۸۹ پروژه محرومیت‌زدایی، ارائه آموزش و توانمندسازی ۲ هزار نفر در ۱۴ رشته پیش از پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی، امضای ۶تفاهم‌نامه مختلف با نهادهای ملی در بحث آموزش ، شبکه‌سازی گروه‌های آموزشی و تشکیل ۲۳ کارگاه اشتغالزایی را از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

وی اضافه کرد: برای استفاده از قابلیت‌های هر شهرستان و منطقه شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری به ۹ قطب صنعتی تقسیم شده است.

فولادی با اشاره به فعالیت ۵۶۷ صندوق قرض‌الحسنه که موجب تشکیل ۳۲ تعاونی در استان شده‌اند ادامه داد: یک هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

به گزارش >>ایرنا، هفدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۹، نقطه اوج گیری فصل جدیدی از خدمت‌رسانی به محرومین و مستضعفین ایران اسلامی شد.

9 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها