شاهین شیرانی روز دوشنبه در گفت و گو با >>ایرنا افزود: این موضوع منجر به ریزش نیروهای کارآمد و ورود افراد غیرمتخصص به حوزه بهداشت و درمان میشود.
وی افزود: آنچه در سیستم اداری مغفول مانده حفظ و ماندگاری نیروی کارآمد به عنوان سرمایه انسانی است و سیاست ها همچنان بر فرایند جذب نیرو متمرکز است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: از طرفی در حال حاضر حدود هفت هزار نیروی شرکتی در حوزه بهداشت و درمان استان مشغول بکار است که حقوق آنها از محل درآمدهایی که باید به بیماران اختصاص یابد (درآمد اختصاصی بیمارستانها) پرداخت می شود.
شیرانی گفت: این افراد به دلیل محدودیتهای قانونی در استخدام نیروهای جدید، تخصیص نیافتن منابع کافی برای استخدام >>پرستاران و دیگر کارکنان جذب شده اند و البته تبدیل وضعیت و ساماندهی پرداخت حقوقشان هنوز اجرایی نشده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: طرح های تحول اداری ابتدا باید با تمرکز بر ماندگاری نیروهای کارآمد و انگیزه بخشی به آنها اجرا شود.
شیرانی افزود: حفظ نیروهای کارآمد >>حوزه بهداشت و درمان نیازمند تغییرات قانونی و باز بودن دست مدیران برای تصمیمگیریهای موثر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به موضوع تاخیر در پرداخت پاداشهای بازنشستگی نیز اشاره و بیان کرد: در حالی که موعد بازنشستگی نیروها از قبل مشخص است سازمان ها باید برای این موارد پیش بینی های لازم را انجام دهند، اما همچنان در پرداخت ها تعلل می کنند و این معضل حل نشده است.
وی ادامه داد: وقتی پاداش همزمان با موعد بازنشستگی و به موقع پرداخت نشده باشد، راهکار منطقی این است که بر اساس تورم اصلاح و تعیین شود.
شیرانی افزود: این چالش ها نشان می دهد سیستم اداری و مدیریت منابع انسانی ما به تحول و اصلاح بنیادین نیاز دارد.
>>به گزارش ایرنا استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که امور بهداشتی و درمانی حدود پنج میلیون نفر از آنها در ۲۶ شهرستان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.
به گفته مسوولان، از حدود ۳۳ هزار نیروی شاغل در این دانشگاه، ۲۶ هزار نفر استخدام رسمی و پیمانی و سایر آنها نیروهای شرکتی یا قراردادی هستند.