>>به گزارش ایرنا، ابراهیم عزیزی، عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان در شیراز افزود: امروز فارس با موقعیت استراتژیک، نیروی انسانی توانمند و سابقه تاریخی، بهترین بستر برای توسعه همهجانبه کشور است.
او ادامه داد: استان فارس با جمعیت، وسعت و فرصتهای بینظیر جغرافیایی، تاریخی، فرهنگی و انسانی، یکی از نقاط استثنایی برای سرمایهگذاری و خدمترسانی به مردم است.
وی، با بیان اینکه مدیریت اثربخش زمانی تحقق مییابد که مزیتهای منطقهای در جهت رفع نیازهای بومی هدایت شود اظهار کرد: این نگاه خلاقانه، همان مدیریت مبتنی بر اندیشههای انقلابی است.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: استان فارس از گذشته به واسطه نیروی انسانی فرهیخته، موقعیت جغرافیایی ویژه، و پیشتازی در حوزههایی مانند آیتی و آموزش عالی، همواره در صدر استانهای توسعهیافته کشور بوده و باید با شناخت این ظرفیتها، نقشه راه توسعه را ترسیم کنیم.
عزیزی، تکیه صرف به اعتبارات دولتی را رویه ای نادرست دانست و افزود: پروژههایی مانند آزادراه شیراز - بوشهر یا راهآهن شیراز - عسلویه نیازمند سرمایهگذاری کلان هستند که از منابع دولتی به تنهایی امکانپذیر نیست.
او ادامه داد: بنابراین راهی جز سوق دادن سیاستهای توسعهای استان به سمت جذب سرمایهگذار، آن هم با استفاده از ظرفیتهای داخلی و بینالمللی نداریم.
وی، ضمن گلایه از وجود برخی موانع در مسیر سرمایهگذاری گفت: چرا باید سرمایهگذاری که از همان ابتدا وارد استان میشود با دهها مانع و چالش مواجه شود؟ مگر فارس نباید به بهشت سرمایهگذاران تبدیل شود؟ متاسفانه در گذشته نمونههایی از سرمایهگذاران بومی استان داشتیم که بهدلیل مشکلات بروکراسی، پروژه خود را به سایر استانها منتقل کردهاند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلام، با اشاره به اقدامات وزارت امور خارجه در زمینه دیپلماسی اقتصادی گفت: برای نخستین بار وزارت خارجه با یک رویکرد هوشمندانه وارد تعامل با استانها شده و فارس بهعنوان نخستین استان در این زمینه پیشرو خواهد بود.
عزیزی افزود: این فرصت بزرگی است که باید قدر آن را بدانیم و از هماکنون برای فعالسازی این ظرفیت اقدام کنیم.
وی، بر لزوم بهرهگیری از برنامه هفتم توسعه نیز تاکید کرد و گفت: پروژههای پیشران و محرک در حوزههای حمل و نقل، بهداشت و درمان و زیرساخت در برنامه هفتم پیشبینی شده که باید با تلاش دستگاههای اجرایی استان، سهم فارس از این برنامه ملی حداکثری باشد.
او اظهار کرد: امیدواریم با همافزایی، همکاری جمعی و عبور از نگاه سنتی، فارس به الگوی موفقی از توسعه متوازن، مبتنی بر سرمایهگذاری و دیپلماسی اقتصادی تبدیل شود.