به گزارش خبرنگار >>ایرنا، علیرضا پسندیده روز شنبه در مجمع سالیانه هیات ورزش روستایی عشایری و بازیهای بومی محلی استان اصفهان افزود: توسعه رشتههای مختلف ورزشی در مناطق روستایی و عشایری نیازمند افزایش همکاریها با مدیران، مربیان و فعالان دیگر رشتههاست و با همین هدف باید با سایر فدراسیون ها برنامهها، رقابتها و رخدادهای مشترک داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگرچه فدراسیون روستایی، جامعه مخاطب خاص خود را دارد اما از لحاظ فنی و قوانین هر یک از رشتههای ورزشی مجزا و منحصر به فرد است لذا از همان فدراسیون باید در این زمینه کمک گرفت.
رییس فدراسیون ورزش روستایی تصریح کرد: ما با پنج فدراسیون از جمله دو و میدانی و کبدی تفاهمنامه افزایش همکاریها امضا کردهایم تا به این طریق برنامههای مشترکمان بیشتر شود.
پسندیده خاطرنشان کرد: به دنبال برگزاری رقابتهای بینالمللی بازیهای بومی محلی در ایران هستیم و به نظر میرسد اصفهان از همه لحاظ برای میزبانی چنین رخدادی مناسب باشد.
وی اضافه کرد: برنامه فدراسیون این است که بازیهای بومی محلی و سنتی کشورمان فراتر از مرزها رفته و در جاهای دیگر نیز برای مردم دیگر ملل به نمایش درآید.
رییس فدراسیون گفت: بر همین اساس و برای مثال بازی «هفت سنگ» در رقابتهای بینالمللی آینده به میزبانی ترکیه برای هیات داوران و مخاطبان به نمایش در خواهد آمد تا در صورت موافقت نهایی در فهرست بازیهای این رویداد قرار گیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: ما از هیات ورزش روستایی عشایری و بازیهای بومی محلی به طور ویژه حمایت کرده ایم و معتقدیم هرچه مناطق و نواحی شهری و روستایی از مرکز استان دورتر باشند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
سید مهدی صدری افزود: از لحاظ اعتبار و بودجه نیز مبالغ ارائه شده به این هیات در مقایسه با شماری از هیاتها بسیار بیشتر بوده است.
رییس هیات ورزش روستایی عشایری و بازیهای بومی محلی اصفهان نیز در جلسه امروز گفت: توسعه «خانههای ورزش روستایی» را از سالهای گذشته در دستور کار قرار دادیم و اکنون بسیاری از این مناطق از این مجموعه های ورزشی برخوردارند.
مهدی اسدی ادامه داد: محتوا و برنامه های سنتی و فرهنگی و هنری مانند موسیقی، آشپزی و دیگر هنرنماییها در برنامههای ورزشی هیات ما جایگاه خاصی دارد که میتوان از آن برای جذب بیشتر مخاطبان استفاده کرد.
>>به گزارش ایرنا، جمعیت روستایی کشور براساس سرشماری سال ۹۵ حدود ٢٠ میلیون نفر است.
بر پایه نتایج سرشماری همان سال، جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر متشکل از یک میلیون و ۶۰۸ خانوار است که از این تعداد ۱۹۶ هزار خانوار روستایی هستند.
حدود ۳۰۰ هزار ورزشکار سازمان یافته و حدود یک هزار و ۹۰۰ باشگاه ورزشی در ۲ بخش بانوان و مردان در استان اصفهان فعالیت دارند.