به گزارش خبرنگار >>>>>>ایرنا، ماموستا عبدالسلام امامی در خطبه نماز جمعه این هفته مهاباد افزود: در بسیاری از روایتها و احادیث از پیامبر اسلام (ص) نقل شده است پدرانی که معیشت دختران و خواهران خود را تامین کنند و آنان را با تربیت درست، تحویل جامعه دهند، با انبیای الهی محشور می شوند.
وی افزود: در دین اسلام از خواهر به عنوان مادر دوم یاد می شود و خداوند در فطرت خواهران حس مادری و ترحم و محبت نسبت به برادر جاری کرده است.
امام جمعه مهاباد گفت: در دنیای کنونی و در جوامع درگیر جنگ و خونریزی مانند عراق، فلسطین و سوریه، هنگامی که والدین در جنگ کشته می شوند خواهران به عنوان مادر سرپرستی برادران خود را بر عهده می گیرند و با مهر مادری دردهای آنان را تسکین و التیام می دهند.
ماموستا امامی در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه به انتشار فیلمی در اهانت به مقدسات اهل تسنن در صدا و سیما اشاره کرد و افزود: این اتفاق که با اقدام مناسب و به موقع علمای اهل تسنن و تشییع روبرو بود نتوانست در وحدت جامعه ایران اسلامی خدشهای وارد کند و برخورد قانونی با عوامل آن انجام شد.
وی با تبریک روز کارگر و هفته معلم نیز اظهار کرد: پیشرفت کنونی جامعه، نتیجه سالها تلاش و کوشش معلمان است و خدمات صادقانه و دلسوزانه معلمان منجر به تربیت نیروی انسانی مفید برای جامعه می شود.
امام جمعه مهاباد با تبریک ایام دهه کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) و حضورکاروان زیر سایه خورشید با حضور خادمان رضوی در مهاباد نیز گفت: اهل تسنن ارادت خاصی به امام رضا (ع) دارند و این کاروان مورد استقبال گرم مردم و مسوولان قرار گرفت.
ماموستا امامی ضمن تسلیت به خانواده جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و تبریک روز کارگر افزود: دراین حادثه شماری از کارگران جان خود را از دست دادند و شماری هم مصدوم شدند که برای جانباختگان دعای مغفرت و برای مصدومان آرزوی سلامتی و بهبودی داریم.
وی افزود: کارگران به عنوان قشری زحمتکش در جامعه تلاش می کنند تا معیشت خود و خانواده خود را تامین کنند، کارفرمایان باید به حقوق آنان احترام بگذارند و در برابر درخواست های کارگران، آنان را تهدید به اخراج نکنند.
>>>>>>به گزارش ایرنا، نماز جمعه مهاباد در مسجد جامع این شهر که به «مزگهوت سوور»، مشهور است، اقامه میشود این مسجد یکی از قدیمیترین مسجد این شهرستان و از زیباترین آثار معماری دوره صفوی در شمالغرب کشور به شمار میرود که در سال ۱۳۴۸ با شمارهٔ ثبت ۸۸۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.