به گزارش خبرنگار >>ایرنا، علی باقری روز پنجشنبه در سی و ششمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران که در ساری برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: از جمله مباحث مهمی که دولت چهاردهم بر آن تاکید بسیار زیادی دارد، بحث مهارت آموزی و مهارت افزایی در جامعه و به ویژه در بین قشر زحمتکش کارگر است.
وی با اشاره به نامگذاری امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان " سرمایه گذاری برای تولید"، خاطرنشان کرد: با هدف نهادینه کردن و تحقق منویات رهبری، شعار هفته کارگر امسال نیز با عنوان "وفاق برای سرمایهگذاری و ایران ماهر" انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: پیشرفت روزافزون نظام مهارت آموزی در کشور که توسط فنی و حرفه ای پیگیری می شود، می تواند تغییرات شگرفی را در جامعه ایجاد کند که بهبود اوضاع اقتصادی را نیز به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: مازندران با بیش از ۶۷۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی و بیش از ۱۱۷ هزار کارگاه مشمول قانون کار از استان های مهم و اثرگذار کشور از لحاظ اقتصادی و اجتماعی است.
وی گفت: ازجمله ظرفیت های ویژه در مازندران وجود ۷۳۳ تشکل کارگری و کارفرمایی است که توسط شریف ترین کارگران و کارفرمایان با هدف پیگیری امور جامعه هدف، راهبری می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: همه مسائل کارگری و کارفرمایی براساس اصل سه جانبه گرایی دیده شده چه در شورای عالی کار و چه در شورای عالی حفاظت فنی و مراجع حل اختلاف و اصل سه جانبه گرایی، یعنی دولت، کارگر و کارفرما که هر کدام یک رای دارند.
باقری اظهار کرد: امسال با تدبیر و همکاری مجلس، موضدع تورم در دستمزد ۱۴۰۴ کارگران دیده شده و شاهد افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران بوده ایم که رضایت این قشر را نیز به همراه داشت اگرچه اعتقاد داریم حمایت از کارگران باید با شتاب بیشتری دنبال شود.
وی ادامه داد: در بحث مسکن کارگری نیز شخص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرحی سه ساله برای ساختن ۳۰۰ هزار مسکن در کشور ارایه خواهند کرد که امیدواریم مسیر درستی را در پیش بگیرد و شاهد شنیدن اخبار خوبی در این زمینه باشیم.
این مقام مسئول گفت: در بحث حمایت غذایی نیز شاهد اجرای ۲ مرحله طرح کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید در دولت چهاردهم و با حمایت ویژه رهبر معظم انقلاب ااسلامی بوده ایم که رضایتمندی بالایی داشت و امیدواریم مراحل بعدی آن نیز کارسازی شود.
باقری گفت که در بحث جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان نیز طی فراخوان صورت گرفته در سال گذشته، یکهزار و ۱۰۰ نفر از کارگران، گروه های کار و واحدهای کارگری ثبت نام کردند.
در پایان این آیین نیز از شماری کارگران، گروه های کاری و واحدهای تولیدی نمونه با اهدای هدایایی تجلیل شد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.