پنج‌شنبه، 11 اردیبهشت، 1404

آموزش، کانون پیگیری وعده‌های دولت چهاردهم در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار >>ایرنا، مجتبی درویشی روز پنجشنبه در مراسم آغاز ساخت مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه علوم و معارف اسلامی زاهدان، افزود: توسعه هیچ منطقه‌ای بدون سرمایه‌گذاری هدفمند در آموزش ممکن نیست.

وی اظهار کرد: در کنار حمایت‌های دولتی، ظرفیت‌های مردمی و خیرساز نیز در سیستان و بلوچستان فعال خواهد شد تا جهشی در زیرساخت‌های آموزشی و کیفیت یادگیری رقم بخورد.

درویشی با تاکید بر نگاه راهبردی دولت به توسعه متوازن کشور، گفت: آموزش ریل‌گذار اصلی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر منطقه است و دولت چهاردهم به این بخش توجه ویژه دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویژگی‌های منحصربفرد سیستان و بلوچستان از جمله پراکندگی جغرافیایی، گستره فرهنگی و نیازهای زیرساختی ایجاب می‌کند که سرمایه انسانی بومی با برنامه‌ریزی دقیق و آموزش هدفمند، توانمند شود.

رییس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: توسعه درون‌زایی منطقه‌ای از دل کلاس‌های درس آغاز می‌شود و این مسیر نه‌تنها عقب‌ماندگی‌ها را جبران خواهد کرد بلکه آینده‌ای شکوفا و پایدار را برای سیستان و بلوچستان رقم خواهد زد.

>>افزایش سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم گفت: مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه علوم و معارف اسلامی زاهدان از محل اعتبارات استانی ساخته می‌شود.

میثم لکزایی از رشد سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان در چهار سال گذشته خبر داد و افزود: با حمایت‌های ویژه دولت، خیران و همراهی سازمان برنامه و بودجه، اعتبار طرح ایجاد فضاهای آموزشی استان از ۲۸۵ به یک‌هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

اعتبار طرح ایجاد فضاهای آموزشی استان از ۲۸۵ به یک‌هزار میلیارد تومان افزایش یافته است

وی، این میزان افزایش اعتبار ایجاد فضاهای آموزشی را حرکتی بی‌سابقه خواند و تاکید کرد: تحقق این موضوع در سیستان و بلوچستان، عدالت آموزشی را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند.

لکزایی گفت: شرایط خاص جمعیتی و جغرافیایی استان، سرانه فضای آموزشی آن را نسبت به میانگین کشوری در وضعیت نامطلوبی قرار داده بود به‌طوریکه تا سال ۱۴۰۰ این شاخص تنها ۳.۳ متر مربع به ازای هر دانش‌آموز بود.

وی ادامه داد: با تمرکز ویژه دولت، خیران و سازمان برنامه و بودجه در کمتر از چهار سال بیش از پنج هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل داده شد و امروز سرانه فضای آموزشی به ۳.۹ متر مربع رسیده است.

وی با قدردانی از پیگیری های مدیریت امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه برای مدرسه‌سازی در سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: با افزایش اعتبارات ایجاد فضاهای آموزشی به یک‌هزار میلیارد تومان، مسیر دستیابی به هدف ارتقای سرانه فضای آموزشی استان به ۶.۱ متر مربع هموار می‌شود.

لکزایی با بیان اینکه برای تحقق عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان توزیع پروژه‌ها بر اساس نیاز شهرستان‌ها انجام می‌شود، اظهار امیدواری کرد که با تداوم این روند هر چه زودتر حق دانش‌آموزان استان در برخورداری از محیط آموزشی مناسب و استاندارد محقق شود.

>>به گزارش ایرنا، رییس جمهور و اعضای هیات دولت چهاردهم سال گذشته ۲ بار به سیستان و بلوچستان سفر کردند.

استان سیستان و بلوچستان دارای حدود ۹۰۰ هزار دانش آموز و بیش از ۶۲ هزار معلم در هشت هزار مدرسه است.

7 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها