جلیل شهریاری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار >>ایرنا، اضافه کرد: این طرح با همکاری و حمایت صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) و مشارکت وزارت آموزش و پرورش برای دانشآموزان مقطع متوسطه دوم در حال اجراست.
وی با بیان اینکه مقدمات اولیه اجرای این طرح از نیمه دوم سال گذشته فراهم شد، ادامه داد: هدف اصلی از اجرای این طرح بهبود کیفیت آموزشهای مهارتی دانش آموزان متوسط دوم با تمرکز بر مهارتهای فنی و دیجیتال نرم است.
وی خاطرنشان کرد: آشنایی با مهارتهای فنی و الکترونیکی، مشاغل آینده و نحوه ورود به بازار کار و تسهیل فرآیند اشتغالپذیری از اهداف دیگر این طرح است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان با اشاره به تدوین بسته آموزشی ۹۰ ساعته برای این دورهها، گفت: این بسته شامل سه دوره ۳۰ ساعته در زمینههای «مقدمات هوش مصنوعی»، «تولید محتوای دیجیتال» و «حل مساله» است و دانشآموز در هر سه دوره شرکت میکند.
شهریاری با بیان اینکه زیرساختهای اجرای این طرح نیز با حمایت یونیسف فراهم شده است، ادامه داد: حدود ۱۵۰ دانش آموز در این طرح تحت آموزش های مهارت افزایی در ۲ مرکز فنی و حرفه ای در زاهدان و سراوان قرار گرفته اند.
وی تاکید کرد: تجهیز ۲ کارگاه تخصصی در زاهدان و سراوان در اجرای این طرح، فضای مناسبی را برای ارائه آموزشهای نوین مهارتی فراهم کرده است.
وی از نظارت میدانی یونیسف بر اجرای این طرح خبر داد و اظهار کرد: پس از پایان دوره، ارزیابی و پایش محتوایی و فرآیندی طرح انجام و در صورت موفقیت، زمینه توسعه و تداوم آن در سایر مناطق نیز فراهم میشود.
>>به گزارش ایرنا، یونیسف (UNICEF) یا صندوق کودکان سازمان ملل متحد، نهادی وابسته به سازمان ملل است که با هدف حمایت از حقوق کودکان، تأمین نیازهای اساسی آنها و ارتقای سطح زندگی کودکان در جهان فعالیت میکند؛ یونیسف امروزه در بیش از ۱۹۰ کشور فعالیت دارد و تمرکز آن بر حوزههایی مانند سلامت، آموزش، تغذیه، آب و بهداشت، حمایتهای اجتماعی و مقابله با بحرانهای انسانی است.