>>به گزارش ایرنا از فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، سرهنگ محمد چراغ افزود: در پی دریافت یک مورد پرونده کلاهبرداری با تعداد زیاد شاکیان از استان های کشور و مخفی شدن متهم در شهر مشهد، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت.
وی اضافه کرد: طبق اظهارات شاکیان پرونده، این افراد در قبال فروش کالا، چک بانکی دریافت کرده بودند اما در زمان وصول چک ها حساب فاقد موجودی بود.
فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد پس از بررسی اظهارات مالباختگان، تحقیقات برای شناسایی صاحبان چک ها را آغاز کردند، اما در بررسی های میدانی مشخص شد چک ها متعلق به افراد غیر و مجهول المکان است.
وی افزود: سرانجام کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی متهم را در محدوده شهرک قاسم آباد ردزنی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند.
سرهنگ چراغ گفت: متهم که دارای سوابق متعدد کیفری است در بازجویی های فنی کارآگاهان پلیس آگاهی و مواجهه حضوری با تعدادی از مالباخته ها تاکنون به ۳۰ فقره کلاهبرداری به ارزش ۷۰۰ میلیارد ریال از شهروندان در شهرهای مختلف کشور با استفاده از چک های متعلق به افراد غیر و بی خانمان اعتراف کرده است.
وی با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضایی ادامه داد: متقاضیان حسابهای اجارهای، افراد ناآگاه را با دادن وعدههای جذاب و دروغین ترغیب به انجام این کار میکنند و از آنان میخواهند یک حساب بانکی باز کنند و دست چک را در ازای دریافت مبالغی در اختیار آنان قرار دهند.
فرمانده انتظامی مشهد تاکید کرد: بر اساس قانون، علاوه بر برخورد با سودجویان و کلاهبردارانی که اقدام به اجاره کارت و حساب دیگران و اقدامات غیرقانونی میکنند، دارندگان این حسابهای بانکی نیز باید پاسخگوی کلاهبرداری و سایر تخلفاتی باشند که به نام آنها انجام شده است، بنابراین مسوولیت قانونی و حقوقی هر تخلفی که از طریق این حسابهای اجارهای انجام میشود بر عهده دارندگان حساب خواهد بود.