به گزارش خبرنگار >>ایرنا، آرش زرهتنلهونی روز چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه کردستان، اظهار کرد: با وجود غنای فرهنگی و اجتماعی در کردستان، چالشهای متعددی داریم و می طلبد دانشگاه کردستان با جدیت برای رفع آنها ورود کند.
وی افزود: دانشگاه کردستان در مسیر ارتقای فرهنگ و هویت بومی نقشآفرین بوده است که این شاخص باید تقویت شود.
استاندار کردستان اضافه کرد: این دانشگاه با داشتن اساتید مجرب و دانشجویان با انگیزه دستاوردهای خوبی در همه عرصهها داشته است.
لهونی یادآور شد: دانشگاه خاستگاه اندیشه و تولید دانش و قلب تپنده هر جامعه ای است و توسعه همه جانبه بدون استفاده از ظرفیت دانشگاه امکانپذیر نیست.
وی اظهار کرد: پرورش نیروی انسانی ماهر و ارتباط مستقیم با صنعت و اجتماع، از ویژگیهای دانشگاه در کشورهای پیشرفته به عنوان موتورهای اصلی توسعه است و در کشورمان نیز این مهم در حال شکلگیری است.
استاندار کردستان با بیاناینکه به طور جدی پیگیر تاسیس بنیاد زبان و ادبیات کردی هستیم، افزود: این موضوع مطالبه جامعه نخبگان علمی و دانشگاهی کردستان است که تا حصول نتیجه ان را دنبال می کنیم.
ارتباط بیشتر با صنعت و آموزش مهارت محور از خواسته های دیگر زره تن لهونی کردستان بود.
وی به همجواری با اقلیم کردستان عراق و تبادلات علمی و پروهشی با دانشگاهی عراقی اشاره کرد و گفت: وجود بیش از ۵۰۰ دانشجوی بینالملل پتانسیل برای این تبادل آثار علمی و هنری خلق کرده است؛ چرا که سفیران فرهنگی ایران پرورش می یابند و این آورده بزرگی برای استان و کشور است.
لهونی یادآور شد: پایان اردیبهشت ماه، استانداران چهار استان هممرز با اقلیم کردستان نشست مشترکی در سنندج خواهند داشت که از اساتید دانشگاهی برای طرح ایده و نظرات استقبال می کنیم و یکی از مباحث مراودات علمی خواهد بود.
در این >>>>آیین از خدمات حامد قادرزاده قدردانی و عادل سی و سه مرده به عنوان رئیس جدید دانشگاه کردستان معرفی شد.
>>به گزارش ایرنا، دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان "دانشگاه کردستان" به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن دارد.