>>به گزارش ایرنا، امیر خلفیان چهارشنبه در بازدید از کارخانه نیمه ساخت نئوپان البرز در کشت و صنعت امیرکبیر بیان کرد: وضعیت این کارخانه به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و این مدت طولانی رکود ساخت و ساز به بیتالمال ضرر وارد کرده است.
وی مشکلات عمده این طرح را بررسی کرد و افزود: تامین برق یکی از مهمترین موانع اصلی این طرح به شمار می رود که باید در اسرع وقت برطرف شود.
خلفیان گفت: این کارخانه باید در مدت زمان کوتاه، با همکاری بخشهای مربوطه به بهرهبرداری برسد و در صورت وجود موانع، به دادستانی اعلام شود تا پیگیریهای لازم برای رفع آنها صورت گیرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان اضافه کرد: تاخیر در بهرهبرداری این طرح غیرقابل پذیرش است و دیگر هیچ عذر و بهانهای برای عدم راهاندازی آن پذیرفته نخواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با راهاندازی این کارخانه میتوان فرصت اشتغالزایی در منطقه ایجاد کرد و چنین طرحهایی، علاوه بر رونق اقتصادی، گام مؤثری در افزایش رفاه و کاهش نرخ بیکاری در استان دارند.
خلفیان ضمن تاکید بر استفاده از توان متخصصان داخلی برای راهاندازی این کارخانه گفت: این طرح در صورت استفاده از ظرفیتهای داخلی میتوانست حداکثر در مدت سه سال به اتمام برسد؛ رفع این موانع و تسریع در راهاندازی این کارخانه باید با بهکارگیری دانش و تخصص داخلی انجام شود تا تاثیر مستقیم بر کاهش هزینهها و تسریع بهرهوری داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در زمینه رفع موانع تولید، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر اهمیت تولید و حمایت از سرمایهگذاری تاکید دارند و به همین دلیل، تکمیل و راهاندازی این طرح که سالها متوقف مانده، باید در اولویت قرار گیرد و تمامی دستگاههای اجرایی موظف به همکاری و هماهنگی در راستای تحقق این مساله هستند.
به گزارش >>ایرنا، خوزستان به واسطه داشتن زراعت نیشکر و اجرای طرح زراعت چوب یکی از استانهای موفق در تولید ورقهای نئوپان و ام دی اف است.