>>به گزارش ایرنا، کریم صادق زاده روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از بانوان کارگر استان با بیان این که در زمان حاضر ۳۰ درصد از ۱۷۵ هزار نفر عضو خانه کارگر تبریز بانوان هستند، گفت: بسیاری از بانوان توانمند استان در قسمتهای سخت بخش تولید، صنعت و خدمات وارد شده اند و در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد بستری مناسب برای بهبود وضعیت بانوان کارگر افزود: توجه نکردن به سلامت روحی و جسمی و رعایت نکردن استانداردهای ایمنی و بهداشتی در برخی موارد، از جمله دغدغههای حوزه بانوان است.
صادق زاده ادامه داد: موضوع آموزش برای ما بسیار مهم است و در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به مشارکت بالای بانوان در بخش تولید گفت: اگر به دنبال توسعه پایدار هستیم نباید نسبت به وضعیت و مشکلات بانوان کارگر بیتفاوت باشیم.
رئیس کمیته اجرایی ستاد گرامیداشت هفته کارگر استان افزود: برای رشد و توسعه، نیازمند تغییر رویکردهای عملی در سطوح تصمیم گیری و اجرایی هستیم و این موارد باید در سطح کلان حل شود.
>>اتخاذ تصمیمات قانونمند برای رفع مشکلات بانوان کارگر ضروری است
رئیس اتحادیه سراسری زنان کارگر آذربایجانشرقی هم با بیان این که توجه به حوزه بانوان کارگر در استان مغفول مانده است، گفت: برای رفع مشکلات حوزه بانوان کارگر، ضروری است برنامه هایی تدوین شود تا اقدامات به صورت قانونمند جلو برود.
سمیرا پورکریم افزود: با اتخاذ برنامه های مدون و هدفمند و با همراهی و همکاری فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، می توان در رابطه با امور زنان اقدامات بسیاری انجام دهیم.
مسئول امور بانوان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز گفت: با گردآوری اطلاعات آماری بانوان کارآفرین استان، تلاش میکنیم برنامه های متعددی در این حوزه تدوین کنیم.
صدیقه موسوی افزود: برای مثال در سهشنبه های اقتصادی که از سوی استانداری انجام می شود بازدید از واحدهای تولیدی این بانوان در برنامه ها گنجانده شده است.
وی ضمن اعلام آمادگی اداره کل صمت استان برای همکاری با خانه کارگر تبریز افزود: امیدواریم با همکاری و هم افزایی تمام نهادهای متولی مسایل مختلف بانوان کارگر در استان رفع شود و شاهد تحولات ویژهای در این حوزه باشیم.
در این مراسم از تعدادی از بانوان کارآفرین، فرهیخته و توانمند حوزه تولید استان تجلیل شد.